Giresun'da Sırt Çantalı ve Sakallı Amatör Telsizci Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Sırt Çantalı ve Sakallı Amatör Telsizci Polisi Alarma Geçirdi

Giresun\'da Sırt Çantalı ve Sakallı Amatör Telsizci Polisi Alarma Geçirdi

Giresun’da vatandaşların 155’e yaptığı ihbar üzerine “Sırt Çantalı ve Sakallı” bir kişinin Gedikkaya Mahallesi ve Sanayi Sitesi’nde dolaştığı ihbarını alan polis ekipleri bir operasyon düzenledi.

25.07.2015 13:14

Giresun'da vatandaşların 155'e yaptığı ihbar üzerine "Sırt Çantalı ve Sakallı" bir kişinin Gedikkaya Mahallesi ve Sanayi Sitesi'nde dolaştığı ihbarını alan polis ekipleri bir operasyon düzenledi. Polisin düzenlediği operasyonda operasyon yapılan yerin Giresun Telsiz Radyo Amatörleri ve Doğa Sporlar Derneği olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, sırt çantalı ve sakallı şüpheli bir şahsın Sanayi Sitesi'nde olduğu ihbarını alan polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Şahsın burada bir binaya girdiğini belirleyen polis ekipleri silahlı baskın düzenledi.

Ancak polisler içeriye girince baskın yapılan yerin Giresun Telsiz Radyo Amatörleri ve Doğa Sporlar Derneği olduğu anlaşıldı.

Dernek içerisinde ise Giresun'a misafir olarak gelen ve "Kervan 1915" filminin oyuncularından Sakarya bölgesinden amatör telsizci Ramazan Metin Sürekçioğlu ile ev sahibi Giresunlu amatörler vardı. Kimlikler kontrol edildikten sonra polis bölgeden ayrıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Sırt Çantalı ve Sakallı Amatör Telsizci Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement