Giresun'un Tek Kadın Şoförüne Plaket - Son Dakika
Yerel

Giresun'un Tek Kadın Şoförüne Plaket

Giresun\'un Tek Kadın Şoförüne Plaket

Giresun’un tek bayan dolmuş şoförü Filiz Melikoğlu ile , Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’dan plaket aldı.

14.04.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un tek bayan dolmuş şoförü Filiz Melikoğlu ile, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın'dan plaket aldı.

Bulancak Şoförler ve Otomobilciler Derneği, meslekte 50 yılını dolduran 50 şoför esnafına plaket töreni düzenlendi. Bulancak'ta düzenlenen ödül törenine katılan TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın, "Melekte 50 yılı doldurmak elbette kolay iş değil. Ben de uzun yıllar şoförlük yapmış bir kişi olarak bunun zorluklarını bilen bir kişiyim. Şoförlük en zor mesleklerden biridir. Şoför esnafı sadece ulaşım sağlamaz toplumsal bir görevde üstlenmektedir. Bu açıdan ben bu organizasyonu düzenleyenleri emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, meslekte 50 yılını doldurmuş 50 şoför esnafının yanı sıra Giresun'un tek bayan şoförü Filiz Melikoğlu'na da plaket verildi. Melikoğlu'nun plaketini ise TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın verdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'un Tek Kadın Şoförüne Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement