Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Fotoğraf Sergisi

Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde Fotoğraf Sergisi

Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyetler Topluluğu tarafından (KÜFAT) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla fotoğraf sergisi açıldı.

08.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyetler Topluluğu tarafından (KÜFAT) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Giresun Atatürk Meydanı'nda KÜFAT, tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolaysısıyla "kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla fotoğraf sergisi açtı. Kadın profillerinin ve çalışma hayatının yer aldığı 30 adet fotoğraf sergide yer aldı.

KÜFAT Sorumlusu Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kamil Patan, "Objektifteki kadın temalı sergimizde kadınların sosyal yaşantılarına ilişkin mesaj veren kareleri sergiye taşıdık. Fotoğraflarda bir karenin içinde çok zıt yaşanmışlıkları görebiliyorsunuz. Burada amacımız kadınların toplumsal sorunlarına dokunabilmek ve bu bakış açısıyla da üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirebilmektir. Serginin kadın sorunlarına duyarlılığın arttırılması açısından önemli bir adımdır" dedi.

Sergiye kadınlar kadar erkeklerde büyük ilgi gösterirken, KÜFAT topluluğu öğrencileri de kadınlara karanfil hediye etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement