Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

PTT 1. Lig'in 32. haftasında 30 Nisan Cumartesi sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "1461 Trabzon maçına iyi hazırlanıp, iyi motive olup, güzel bir galibiyet alarak, play-off hedefine gitmek istiyoruz.

26.04.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 32. haftasında 30 Nisan Cumartesi sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "1461 Trabzon maçına iyi hazırlanıp, iyi motive olup, güzel bir galibiyet alarak, play-off hedefine gitmek istiyoruz." dedi.

Sözeri, Giresunspor tesislerindeki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, puan sıralamasında şu an play-off hedefinin içerisinde olduklarını söyledi.

Ligde her takımın zorlu maçlar oynadığını belirten Sözeri, "Bu ligin zorluğu ortada ancak bizim hedefimizden sapma gibi durumumuz yok. Şu anda takım olarak 1461 Trabzon maçına odaklandık. 1461 Trabzon maçına iyi hazırlanıp, iyi motive olup, güzel bir galibiyet alarak, play-off hedefine gitmek istiyoruz." diye konuştu.

Hafta sonu çok dirençli ve istekli bir takımla oynayacaklarını dile getiren Sözeri, şöyle devam etti:

"Bu ligin Altınordu'dan sonra en çok koşan takımlarından biri. Belki bireysel olarak üst düzey oyuncuları yok ama takım oyunu oynuyorlar. O yüzden çok dikkatli olacağız. Onlar da düşme hattına yakın. Kolay bir maç oynamayacağız. Zorluğu ortada ama bizim için artık üç tane 90 dakika kaldı. İki 90 dakikayı galip bitirdiğimiz takdirde diğer sonuçlara bakmayacağız, mutlu sona ulaşacağız. Ondan sonra da play-off maçlarına bakacağız."

Öte yandan Giresunspor, sahasında 1461 Trabzon ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement