Gökçebey Myo Müdürü Bahadır'dan Kaymakam'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gökçebey Myo Müdürü Bahadır'dan Kaymakam'a Ziyaret

Gökçebey Myo Müdürü Bahadır\'dan Kaymakam\'a Ziyaret

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Özlem Bahadır, İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nu ziyaret etti.

20.05.2014 14:32

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Özlem Bahadır, İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muhammet Kaptan ve Öğretim Görevlisi Deniz Karaelmas eşlik etti. Öğretim Görevlisi Özlem Bahadır, "Öncelikli olarak yeni atandığım Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevimde beni yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Bülent Hamitoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Öğretim Görevlisi Özlem Bahadır'a yeni görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Bülent Hamitoğlu, ayrıca ihtiyaç anında her zaman yardımda ve destekte bulunacaklarını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey Myo Müdürü Bahadır'dan Kaymakam'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement