Gökhan Töre'nin "Sabri 55" Dövmesinin Sırrı - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre'nin "Sabri 55" Dövmesinin Sırrı

Gökhan Töre\'nin "Sabri 55" Dövmesinin Sırrı

Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin rahmetli dedesi Sabri Töre için sol koluna "Sabri 55" dövmesi yaptırdığı ortaya çıktı.

02.10.2015 14:41  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, dün akşam Spoting Lizbon ile Olimpiyat'ta oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada futbolu kadar kolundaki dövmeyle de dikkat çekti.

DÖVMENİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Fanatik'te yer alan habere göre; başarılı oyuncu, sol koluna "Sabri 55" yazdırmıştı. Töre'nin yaptığı bu dövme akıllara Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nu getirdi fakat bu dövmenin elbette onunla bir ilgisi yoktu. Herkes dövmenin anlamını merak ederken bambaşka bir neden ortaya çıktı. Gökhan Töre, o dövmeyi dedesi Sabri Töre için yaptırmıştı. "55" ise dedesinin yaşadığı, kendisinin ise doğup büyüdüğü yer olan Samsun'u temsil ediyordu.

DEDESİNİN YERİ ÇOK AYRI

Dedesi, 23 yaşındaki oyuncunun hayatında önemli bir yer tutuyor. Sabri Töre, torununun futbolcu olup Türkiye'de oynaması ve Türk Milli Takımı'nda forma giymesini çok istiyordu. Gökhan Töre, kendisini 2 yaşında yetimhaneden alarak büyüten dedesini 2006 yılında kaybetmişti. Dedesi, her zaman torunun en büyük destekçisiydi.

"DEDEME ÇOK ŞEY BORÇLUYUM" DEMİŞTİ

Töre, daha önce dedesi için yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti; "Futbola 3 yaşındayken parklarda oynayarak başladım. En büyük destekçim ise rahmetli dedemdi. O beni bir kulübe yazdırdı. Her gün antrenmanlara götürüp getirirdi. Tüm maçlarımı da kaçırmadan izlerdi. Ona çok şey borçluyum."

Son Dakika Spor Gökhan Töre'nin 'Sabri 55' Dövmesinin Sırrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • UZUN ADAM: Bizim sabri bundan daha iyi futbolcu. Hahaha 3 32 Yanıtla
  • biji kartal biji türkiye : ulan gevşek cincon lular sabri dediğiniz lavuk törenin tırnağı olamaz laf kalabalığı yapmayın 18 6 Yanıtla
  • veli: rahmetli sabri amca torununun parlak günleri göremeden vefat etti... 19 1 Yanıtla
  • Gökhan töre: Sabri sarıoğlu hayranıyım ondan yazdırdım 12 5 Yanıtla
  • Meraklı: Gökhan töre sabriyi mi dövmüş? 8 5 Yanıtla
  • Samsunlu Murat: Samsunun Çarşambanın gururusunuz Sabri Sarıoğlu Gökhan Töre 9 3 Yanıtla
  • dikkat lazim: Sag kol degil haberi yapan sol kol 6 0 Yanıtla
  • MALL OF SEMİH: SEMİH KADRODA İSE O MAÇTAN HAYIR BEKLEME BİR MAKİNEDEKİ BOZUK DİŞLİ NASIL SİSTEMİN TAMAMINI BOZUYORSA YA DA BİR ÇÜRÜK ELMA DİĞER ELMLARI DA ÇÜRÜTÜYORSA KADROYA KONULAN SEMİH KAYA DA BÜTÜN TAKIMI BOZUYOR BU GÜN BARCELONAYA SEMİHİ KOY TÜM TAKIM BOZULUR BUNUN İÇİN TORPİLLİ SEMİHİN BU TAKIMDA YERİ YOK sabri yürekli ve sağlam bir adamdır 1 0 Yanıtla
  • izmirli: gokhan tore carsambali deilki kavakli hahah carsamba yazmis 0 0 Yanıtla

Advertisement