Göksu'ya Tütüncü'den 4. Park - Son Dakika
Yerel

Göksu'ya Tütüncü'den 4. Park

Göksu\'ya Tütüncü\'den 4. Park

Kepez Belediyesi, kapalı olan imarlı yollarının tamamını açtığı Göksu Mahallesi’ne, yeni bir park daha kazandırıyor.

30.07.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, kapalı olan imarlı yollarının tamamını açtığı Göksu Mahallesi'ne, yeni bir park daha kazandırıyor.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem yolu açılan ve asfaltlanan Göksu mahallesi Altınkaya Sitesi'nin yanındaki 2 bin 800 metrekare'lik alana park yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa edilen parkta basketbol sahası, üzeri kapalı oturma alanları, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun grubu yer alacak.

Çimlendirilecek olan parka, çeşitli türde ağaç fidanları da dikilecek. Bu parkta da yürüyüş alanlarındaki kaldırımlarda görme engelli vatandaşların yürürken yolarını takip etmeleri için oluklu takip taşları kullanıldı. Parkın girişleri de tekerlekli sandalyelerin kolayca geçebileceği şekilde projelendirildi. Parkın inşasıyla site sakinlerinin şikayetçi olduğu görüntü kirliliği de ortadan kaldırılmış olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde daha önce Göksu Mahallesi'ne 3 park inşa edilmişti. Tütüncü döneminde Göksu'da 12 bin 670 metre yeni yol, 14 bin metre sathi asfalt, 6 bin metre sıcak asfalt, 4 bin 500 metrekare kaldırım, bin 225 metre yağmur suyu drenaj çalışması gerçekleştirilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göksu'ya Tütüncü'den 4. Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement