Göksu Yıldız'lılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Göksu Yıldız'lılarla Buluştu

Göksu Yıldız\'lılarla Buluştu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

11.01.2016 15:25  Güncelleme: 15:27

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; Esenler Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Taşçı, Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Berkay Esen, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler Kariyer Merkezi Sorumlusu Mustafa Bozkurt ve çok sayıda Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi katıldı. Program, hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Kaan Berkay Esen'in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

KATKI SUNMAYA GAYRET EDİYORUZ

Esen'in ardından öğrencilere hitap eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, konuşmasına Esenler hakkında bilgiler vererek başladı."Esenler'in İstanbul'un tam ortasında bastırılmış ve sindirilmiş bir pozisyondayken yaptığımız çalışmalarla beraber, merkezde sıkışan bir ilçe olmaktan merkezde sivrilen bir ilçe olma yolunda mesafe kat ediyoruz" diyerek konuşmasına devam eden Göksu: "Siz de Yıldız Teknik Üniversitesi olarak bizim hem misafirlerimiz hem ev sahibimizsiniz. İlçemizde böylesine büyük bir üniversitenin olması Esenler açısından büyük bir avantaj. Ama ne hikmetse bizim üniversitelerimizde etrafı duvarlarla çevrilir, adeta bir askeri kışla gibi kapıları kapatılır. Bence temel sorunlarımızdan bir tanesidir. Oysa üniversitelerimiz de diğer okullar gibi bulunduğu bölgenin çevresindeki toplumla iletişime geçmeli" şeklinde konuştu.

Başkan Göksu, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz, Yıldız Teknik Üniversitesi ile yoğun çalışmalar yapıyoruz. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin çalışmalarına da katkı sunmaya gayret ediyoruz".

PROJELERİNİ TANITTILAR

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Berkay Esen günün anısına Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya bir tablo hediye etti. Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği üyelerinin yaptıkları projeleri Başkan Göksu'ya tanıttılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu Yıldız'lılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement