Gümüşhane'de Gökyüzünde Görünen Garip Cisim Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Gökyüzünde Görünen Garip Cisim Korkuttu

Gümüşhane'de vatandaşlar, bugün akşam saatlerinde gökyüzünde beliren garip şekilli ışık saçan cisim gördüklerini iddia etti.

21.12.2013 23:49  Güncelleme: 00:41

Akşam saatlerinde iş dönüşü Cumhuriyet Caddesini geçerken Kuşakkaya zirvesi tarafında gökyüzünde beliren ışık kaynağını gördüklerini iddia eden Zafer Kumaş (29) ve Özkan Bektaş (35), sadece kendilerinin değil, caddede bulunan vatandaşların da gökyüzüne baktıklarını ve bu cismi gördüklerini söyledi.

Konuyu ilk olarak sosyal medyada paylaşan Kumaş, gönderileri yaparken “Ufo gören masum köylü” muamelesi göreceğini bile bile bunları yazdığını belirterek, en büyük pişmanlığının bir kare bile olsa fotoğraf çekememek olduğunu söyledi.

Kumaş, “Özcan mahallesinden arkadaşımla birlikte işten gelirken çağrı merkezinden şehir merkezine girerken saat 18.00-18.15 saatleri arasında binaların üzerinden bir ışık gördüm. Yıldızdan daha büyüktü gördüğüm ışık. Sokak lambası gibi bir rengi vardı ve sabitti. Yanıp sönmüyordu. Bayağı da belirgin bir ışıktı. Önce cep telefonu vericisinin ışığı zannettim ama caddeye girince havaya baktım tekrar aynı yerde duruyordu ışık. Arkadaşıma da söyledim. O da gördü. Bizimle birlikte caddede yukarı doğru bakanları da gördük. Görüntüsünü almak istedim ama araba kullandığım için park yeri bulamadım. Çok ileri geldim ve arabadan indiğimde ışığın kaybolduğunu gördüm.” dedi.

Kumaş’ın mesai arkadaşı Özkan Bektaş ise arkadaşını tasdik ederek, belirgin sarı ışığın televizyonda ve internette gördükleri UFO’lara benzediğini belirterek, “Gümüşhane’de bugüne kadar hiç görmedim ama başka yerlerde görüldüğünü duyuyordum. Televizyonlarda gördüğümüz ufolara benziyordu. En az onlar kadar büyüktü.” diye konuştu.

RECEP ERGİN

Gümüşhane\'de Gökyüzünde Görünen Garip Cisim Korkuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Gökyüzünde Görünen Garip Cisim Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement