Gölbaşı 1. Yayla Şenliği'ne 300 Kişi Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı 1. Yayla Şenliği'ne 300 Kişi Katıldı

Gölbaşı 1. Yayla Şenliği\'ne 300 Kişi Katıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve SODES tarafından düzenlenen yayla şenliklerine 300 kişi katıldı.

09.06.2014 17:23

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve SODES tarafından düzenlenen yayla şenliklerine 300 kişi katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve SODES tarafından düzenlenen Savran köyü Kocasulak yaylasında yapılan 1.Yayla Şenliklerine Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Kuşoğlu, Emrullah Kara, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Yazı işleri Müdürü Halis Kısakara, Strateji Müdürü Mehmet Karagöz, iş adamı Adnan Akcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çevre köylerde yaşayan köylüler, gençler ve öğrenciler katıldı.

Gölbaşı Belediyesi önünden kalkan yaklaşık 17 minibüs ve özel otomobillerle birlikte yaylaya giden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir burada yaptığı açıklamada, "Böyle bir organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum. Halkımızın böyle etkinliklere fazlasıyla ihtiyacı vardır. Hem stresten kurtulma hem de birbirimize daha da yakınlaşma anlamında. Görüyorum hepimiz çeşitli iş dallarında farklı yerlerde çalışmaktayız. Üzerimizdeki stresi atmak, yılın yorgunluğundan kurtulmak için eğlenceye de ihtiyacımız var. Bu anlamda köylerimizin yaylasına gelerek bu yıl 1.sini yapmış olduğumuz yayla şenliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl ilk olarak düzenlenen ve bundan sonra her yıl yapılması düşünülen yayla şenliklerini gelenekselleştirmek istediklerini söyleyen Başkan Özdemir, "Yurt içi ve dışında yaşayan hemşerilerimizi inşallah bundan sonraki yıllarda daha kalabalık olarak yayla şenliklerimizde görmeyi istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı 1. Yayla Şenliği'ne 300 Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement