Gölbaşı'na AB Standardı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'na AB Standardı

Gölbaşı\'na AB Standardı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan personelin AB standartlarında sertifikalı eğitimden geçmesi için çalışma başlattı.

20.10.2016 09:25

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personelin AB standartlarında sertifikalı eğitimden geçmesi için çalışma başlattı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personelin güncel ve uzman çalışmalar yapabilmeleri için mesleki kurslara katılmasını istedi. Bu kapsamda belediye bünyesinde kurslar açılacak. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Yücel ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Uçar ve ekibi eğitim planlama toplantısı yaptı. Ustalık Belgesi Sınavları ve bir ziraat mühendisi tarafından 216 saatlik Park Bahçe Bakımı Kursu açılması toplantıda görüşülen konular arasındaydı. Kurslar sonunda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Başkan Duruay, "Biz Gölbaşı için kaliteyi hedef aldık. Bu kapsamda projeleri her zaman göz önünde olan Park Bahçeler Müdürlüğü personeline kaliteli, Gölbaşı'na yakışan şekilde göze hitap eden çalışmalar yürütmeleri için sertifikalı eğitimler verilmesini kararlaştırdık. Diğer tüm personelimizin de alanlarıyla ilgili hizmet içi eğitim kurslarından geçmesi için çalışmalara başlayacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'na AB Standardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement