Gölbaşı'nda Parka Zarar Verildi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Parka Zarar Verildi

Gölbaşı ilçesinde belediyeye ait bir parka kişi ya da kişilerce zarar verildiğini bildirildi.

10.09.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı ilçesinde belediyeye ait bir parka kişi ya da kişilerce zarar verildiğini bildirildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki 14 parkından biri olan Gölpark'ta bulunan bir ağacın yakılmak suretiyle, çöp tenekesi, bir spor aleti ve salıncağa zarar verildiğini söyledi.

Parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra bölgede yaşayan herkesin ortak malı olarak kullanıldığını belirten Özdemir, şöyle devam etti:

"Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz. Daha önce de bu ve benzeri tahribatların yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir."

Parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları, barbekü malzemeleri, spor aletleri gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde kullanılmasını isteyen Özdemir, vatandaşların bu malzemeleri, kendi evindeki malzemeleri kullandığı şekilde özenle kullanması gerektiğini dile getirdi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Parka Zarar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement