Gölbaşı'nda Polis Teşkilatı'nın 169.yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Polis Teşkilatı'nın 169.yılı Kutlandı

Gölbaşı\'nda Polis Teşkilatı\'nın 169.yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle Gölbaşı Kaymakamlığı bahçesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.

10.04.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle Gölbaşı Kaymakamlığı bahçesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Düzenlenen programa Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Emniyet Müdürü Orhan Tor, Belde Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Polis Teşkilatı'nın 169. yılını kutladığını belirtti. Kaymakam Budan, "Milletimizin can ve mal güvenliği koruyan, huzurunu temin ve muhafaza edici bir güvence olan, başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanan başta Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Günü'nü kutlarken, şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, görevi başındakilere kolaylıklar diliyorum" dedi.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor ise, her zaman görevinin başında olan Emniyet Teşkilatı'nın gücünü halktan aldığını vurguladı. Tor, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için tüm şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim. Onların aziz hatıraları bizler için birer kılavuz niteliğindedir" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bünyesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere ödüller verildi. Şiir yarışması dalında 1.olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Aylin Ekici'ye ödülünü Kaymakam Ali Edip Budan; kompozisyon dalında 1.olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Akife İkra Çayan'a ödülünü İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan İçöz; resim dalında 1.olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nihal Toktamış'a ödülünü Belediye Başkanı Yusuf Özdemir verdi. Ayrıca resim yarışması dalında 2. olan Yavuz Ortaokulu öğrencisi Batuhan Özdemir'e ödülünü Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mehmet Fatih Özdemir, resim dalında 2. olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sena Yıldırım'a ödülünü Gölbaşı MYO Müdürü Nazif Çetin; kompozisyon dalında 2. olan Atatürk ortaokulu öğrencisi Gülçin Yavaş'a ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan verdi.

Son olarak şiir yarışmasında 3. olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Gülçin Kılınç'a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, resim dalında 3.olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nisa Nur Atılgan'a ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor, kompozisyon dalında 3. olan Mikdat Sümer Ortaokulu öğrencisi Aleyna İrem Doğantekin'e ödülünü İlçe Mal Müdürü Safiye Asuman Kara verdi. Törenden sonra Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor ve emniyet personelleri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde tebrikleri kabul etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Polis Teşkilatı'nın 169.yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement