Batuhan Karadeniz, Sivasspor'da - Son Dakika
Spor

Batuhan Karadeniz, Sivasspor'da

Batuhan Karadeniz, Sivasspor\'da

Sivasspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Batuhan Karadeniz, sağlık kontrolünden geçirildi.

03.07.2014 13:07  Güncelleme: 13:23

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un prensipte anlaşmaya vardığı golcü oyuncu Batuhan Karadeniz, sağlık kontrolünden geçirildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kırmızı-beyazlı ekipte Burhan Eşer, Adem Koçak, Ahmet Aras, Ahmet Şahbaz ve Cihan Özkara'nın ardından golcü oyuncu Batuhan Karadeniz de Sivas Özel Anadolu Hastanesinde bazı testlere tabi tutuldu. Sivasspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Serdar Özkan'ın da öğleden sonra kente geleceği belirtildi.

EN SON ELAZIĞ'DA FORMA GİYMİŞTİ

Eskişehirspor'dan geçen sezonun başında Trabzonspor'a transfer olan Batuhan, 2013-2014 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak Elazığspor'a kiralanmıştı. Elazığspor forması altında geçen sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 12 maça çıkan milli futbolcu, rakip fileleri 4 kez havalandırmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Batuhan Karadeniz, Sivasspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ: Sivasspor boşa harcayacak ne de çok paran varmış mübarek ramazan da o paraylan türkiyenin dört bir yanındaki fakir fukaranın karın doyur ihtiyacların gider hiç olmasa onların hayır dua sı sayesin de şampiyonluk için yada en azın dan ilk 3 için şansınız daha ki bence fazla olurdu çünkü duanın açamayacağı kapı yoktur. 24 3 Yanıtla
  • MERCEK: Naber len işe yaramaz sözü bu çocuğa uygun 18 0 Yanıtla
  • DOKUZUNCU KÖY: Bir formaya bakarım formamı diye bide içindekine bakarım futbolcumu diye. 14 0 Yanıtla
  • ssss@homa: adam olmazzz 8 2 Yanıtla
  • HAKAN YAKIN: bir sivaslı olarak hiç hoşuma gitmedi bu transfer ama hayırlısı diyelim.inşallah kendini bulur artık son şansı bundan sonra ikinci lig bile kurtarmaz seni, 5 0 Yanıtla

Advertisement