Gölcük Manzaralı Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Gölcük Manzaralı Evlenme Teklifi

Gölcük Manzaralı Evlenme Teklifi

Bolu'da oturan 27 yaşındaki Tanju Aksal, sevgilisi 28 yaşındaki Alev Kahveci'ye, doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda balonlarla süslediği iskelede evlilik teklif etti.

06.06.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da oturan 27 yaşındaki Tanju Aksal, sevgilisi 28 yaşındaki Alev Kahveci'ye, doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda balonlarla süslediği  iskelede evlilik teklif etti.

Sevgilisine unutulmayacak bir teklifte bulunmak isteyen Tanju Aksal, durumu yakınları ile paylaştı. Yakınları, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki eşsiz manzarası olan iskeleyi balonlar, ve çiçeklerle süsledi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Aksal, sevgilisini gezme bahanesiyle Gölcük Tabiat Parkı'na götürdü. Gözleri kapalı halde iskeleye kadar getirilen Kahveci, gözlerini açınca gördüğü manzara karşısında şaşırdı. Alev Kahveci, 'Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin? Benimle evlenir misin?' yazılı pankartın bulunduğu iskelede sevgilisinin diz çöküp yüzükle yaptığı teklifi kabul etti. Aksal, daha sonra sevgilisine çiçek verip, üzerine gül döktü. Çiftin yakınları ve çevredeki tatilciler alkışlayıp, ıslık çaldı. Alev Kahveci, şaşırdığını belirterek, "Sürpriz oldu. Bana hiç kimse söylemedi" dedi. Tanju Aksal da 6 aydır birlikte olduğu sevgilisinin teklifini kabul etmesi üzerine çok mutlu olduğunu söyledi.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölcük Manzaralı Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement