Gölde Kaybolan Yaşlı Çift 14 Saat Sonunda Karaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Gölde Kaybolan Yaşlı Çift 14 Saat Sonunda Karaya Çıktı

Gölde Kaybolan Yaşlı Çift 14 Saat Sonunda Karaya Çıktı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde balık tutmak için sandalla İznik Gölü'ne açıldıktan sonra kaybolan yaşlı çift, 14 saat sonunda karaya dönmeye başardı.

31.01.2016 05:40  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları İznik Gölü'nde kaybolan yaşlı çift, 14 saat sonra kıyıya çıkmayı başardı.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Salih ve Saliha Kabaca çifti, yakınlarının kayboldukları yönünde ihbarda bulunmasının ardından, jandarma, UMKE, AFAD ve AKUT ekiplerince her yerde arandı.

14 SAAT SONRA GERİ DÖNDÜLER

Yaşlı çift, göle açıldıktan 14 saat sonra geri dönmeyi başardı. Yoğun sis nedeniyle kaybolduklarını belirten Kabaca çifti, Narlıca Mahallesi kıyılarında uzun süre sisin dağılmasını beklediklerini ve görüş mesafesi açılınca geri dönerek Çakırlı sahiline çıkmayı başardıklarını anlattı.

HER YERDE ARANIYORLARDI

Balıkçılık yapan Salih ve Saliha Kabaca çifti, öğlen saatlerinde göle açılmıştı. Kendilerinden haber alınamayan çift, yakınları ve ekipler tarafından gece yarısından itibaren her yerde aranıyordu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölde Kaybolan Yaşlı Çift 14 Saat Sonunda Karaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • adıgüzel: Asıl meseleye geçelim.Yakında Suriye,de büyük bir patlak verebilir.Rusya ile Türkiye kapışabilir (dilerimki kapışmazlar).Sadece İŞİD için Suriye,de bu kadar büyük bir hazırlık olamaz.Rusya Türkiye kapışırsa,bütün Dünya seyire bakacak,hatta Rusya,yı destekleyecekler.Olan bize olacak.KISACASI: Biz oyunlara gelip,Rusya uçağını düşürmeyecektik.Ben bundan gurur değil,utanç duyuyorum.Çünkü bu NATO/AB,nin çirkin oyunu ve emri idi.Peki ne yapabiliriz?Bu uçurumdan nasıl çıkabiliriz? 6 22 Yanıtla
    Ben: Anlaşılan savaş çıksa ülkeyi ilk terk edeceklerdensin. 11 7 Türkiyeli: Bence sen rusca öğrenmeye başla. 0 3
  • TİM07: Bu yaşta geçim derdindeler elin suriyelisine ıraklısına ....bakacagınıza bakın insanımıza....kimseye muhtaç olmadan yaşam sürüyorlar DİLENMİYORLAR ....Helal olsun... 20 1 Yanıtla
  • Muhtar: Ahh be teyze amca ya baksana ! ne cesaret yinede helal olsun güvenmişin be teyzemm ! 11 0 Yanıtla
  • fatih sultan mehmet: Eskisi gibi eksi 50 lerde disarda olecek salak turkler yok rusyanin kokunu kaziriz insallah olurda rusyanin altini ustune getiriz simdi rusya dusunsun egerki bizim diyer gardas dedigimiz turk ulkeler bizi satmazlarsa tabiii mesela azerbaycan. Turkmenistan .... Gibiiiii 1 2 Yanıtla
  • demokrasi : Haklısın ama yapılacak tek şey eğer sonuna kadar savaşırız 1 0 Yanıtla

Advertisement