Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Gölpazarı Meslek Yüksekokulu\'nda Mezuniyet Töreni

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

30.05.2014 12:24

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Gölpazarı Meslek Yüksekokulu tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bugünün hayatın önemli bir dönüm ve kırılma noktası olduğunu belirterek, eğitimlerini tamamlamak için ailelerinden ayrıldıklarını ancak okulda yeni bir aile oluşturduklarını söyledi.

Mezun olanların, hayatın gerçeğine döneceklerini ifade eden Vali Nayir, "Üniversitemiz, ilimize yeni ufuklar kazandıracağını biliyoruz ve bekliyoruz. Meslek Yüksekokul'lar da aynı heyecanı ve misyonu ilçelerimiz için gerçekleştirecekler. Eğitim süresince önemli bilgeler öğrendiniz. Temennimiz, çok güzel günleriniz olsun. İlimizi ve Gölpazarı ilçemizi hep iyiliklerle yad edin, arkadaşlığınızı devam ettirin ve buraları unutmayın" dedi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azim Özcan da öğrencilere hitaben "Bizzat yaşamış olmanızın kıymeti yok, ne için yaşadığınızın kıymeti var. Eğer sadece bencillik, keyif, çıkar, menfaat için yaşarsanız bu güzel hayatınızı zayi edersiniz. İyilik için yaşayacaksınız, aldığınız her nefeste daha iyi neler yapabilirim diye düşünürseniz, o zaman gerçekten hayatınızı dolu dolu yaşamış olursunuz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı da gençlerin öğrendiklerini ülkenin farklı bölgelerine götürerek insanlığa ışık tutacaklarını ifade etti.

Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şenol Avcı ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Birimi Okul birincisi Fatma Arslanbuker'in konuşmasının ardından Vali Nayir, Rektör Özcan ve Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, bölümlerinde birinci olan Arslanbuker'e, Büro Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Serpil Gider'e ve Pazarlama Programı öğrencisi Emrah Uysal'a diplomalarını verdi.

Etkinlik, mezun olan öğrencilerin kepleri havaya atması ve Vali Nayir'in "Mezuniyet pilavı"nın dağıtımını başlatmasıyla sona erdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement