Gölpınar Mahallesi'ne Taziye Evi Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Gölpınar Mahallesi'ne Taziye Evi Yapılacak

Gölpınar Mahallesi\'ne Taziye Evi Yapılacak

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi'nde taziye evi yapımı için çalışmalar başlatıldı.

26.01.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçeye bağlı Gölpınar mahallesinde yaptırılacak olan taziye evi ve Muhtar evinin temelini attı. Başkan Çiftçi, "Her mahalleye vermiş olduğumuz sözü yapacağız" dedi.

Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından Gölpınar Mahallesi'nde 300 metrekare alan üzerine yaptırılacak olan taziye evi ve muhtar evinin temel atma töreni Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Başkan Çiftçi'nin yanı sıra; AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköpü Belediyesi Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 30 Mart yerel seçimlerinde her mahalleye vermiş oldukları sözleri yapacaklarını belirtti.

'HER MAHALLEMİZE ULAŞACAĞIZ'

Taziye evinin Gölpınar halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Çiftçi, "Bizler 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerden önce aklımızda; çok amaçlı salonlar, taziye evi, muhtar evi, köy içi yolların düzenlenmesi, malzeme serimi ve toplu taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda çocuk oyun grupları ve spor sahaları projelerimiz vardı. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bu yıl inşallah 5-6 ay içerisinde 20 çok amaçlı salonumuzu ve 17 tane de Milli Eğitimden bize tahsis edilen eski okullarımızın onarılması ile birlikte kırsal mahallelerimize kazandırmış olacağız. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. İnşallah her mahallemize ulaşacağız. Her mahalleye vermiş olduğumuz sözü yapacağız" dedi.

Gölpınar Mahalle Muhtarı Hasan Oğuz ise, Taziye evi ve Muhtar evini Gölpınar mahallesine kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Av Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Öte yandan 300 metrekare alan üzerine yaptırılacak olan taziye evi ve muhtar evinin 3 ayda tamamlanmasının planlandığı bildirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gölpınar Mahallesi'ne Taziye Evi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement