Gönüllülük Eğitimi 14 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Gönüllülük Eğitimi 14 Mart'ta Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen E-gençlik Derneği tarafından koordine edilen ‘Gençlik Öncülüğünde Gönüllülük Projesi’nin Doğu Anadolu Bölgesi eğitimi Kentsel Gelişim Derneği Bölgesel Ortaklığında 14-15-16 Mart tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek.

05.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen E-gençlik Derneği tarafından koordine edilen 'Gençlik Öncülüğünde Gönüllülük Projesi'nin Doğu Anadolu Bölgesi eğitimi Kentsel Gelişim Derneği Bölgesel Ortaklığında 14-15-16 Mart tarihlerinde Malatya'da düzenlenecek.

Toplantıda katılımcılara gönüllülük, katılım, proje döngüsü yönetimi ve proje hazırlama konularında bilgiler verileceği belirtilirken eğitimlerin sonrasında katılımcılardan kendi yerellerinde en az bir günlük imece projeleri düzenlemeleri beklenecek. Türkiye'nin 7 bölgesinde düzenlenecek olan eğitimler kapsamında, her eğitimde 20 gence toplamda 140 gence ulaşılması planlanırken imece projeleri ile toplam 4 bin 200 gence ulaşılması bekleniliyor.

Projenin sonunda Bursa'da 'Gençlik Öncülüğünde Gönüllük Zirvesi'nin düzenleneceği ve burada Gençlik Öncülüğünde Gönüllük politika belgesi üretileceği belirtildi.

Doğu Anadolu Bölgesi toplantısı için son başvuru tarihinin 9 Mart 2015 olduğu ifade edilerek katılımcıların 11 Mart 2015 günü seçileceği ve http://gog.e-genclik.org.tr adresinden ilan edileceği açıklandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönüllülük Eğitimi 14 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement