Google, Chromecast 2.0'ı Çıkarmayı Planlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Google, Chromecast 2.0'ı Çıkarmayı Planlıyor

Google, Chromecast 2.0\'ı Çıkarmayı Planlıyor

Mountain View merkezli teknoloji şirketinin planları açığa çıkmaya başladı.

23.10.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Chromecast fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken cihazlardan biri. Tüketiciler tarafından da öyle görülüyor. Google'dan Mario Queiroz'e göre cihaz piyasaya çıktığından bu yana düğmesine 650 milyondan fazla basılmış. Ayrıca 400 milyon üstünde bir artış var. Bu büyümeden yararlanmak ve payı biraz daha arttırmak Google'ın işine gelir. Bu yüzden Chromecast'in 2. sürümünü çıkarması sürpriz değil.


Mario Queiroz yeni Chromecast hakkında kesin bir şey söylemedi, ancak son nokta olduğunu işaret eden bir ipucu verdi. Aslında açıklamalara bakarsak birden fazla cihaz için merkez olabilir. Belki de akıllı ev cihazları içindir.


Queiroz, "Ben gerçek hayata ilk ekran ikinci ekran deneyimini getirmek istiyorum. Donanım yetenekleri bize küçük bir ekran ile eşleştirilmiş bir büyük ekrandan tam olarak yararlanmak için iyi bir fırsat verecektir." dedi.


Chromecast tüketiciler arasında büyüyen bir popülerliğe sahip. Ancak Queiroz geliştiriciler arasında da Chromecast'in popülerliğe sahip olduğunu da ortaya çıkardı. Şu an itibarı ile 6000'den fazla geliştirici var. Chromecast ekosistemi için 10.000'den fazla uygulama söz konusu.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google, Chromecast 2.0'ı Çıkarmayı Planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement