Google 'Dan Eğitime İlginç Destek! - Son Dakika
Teknoloji

Google 'Dan Eğitime İlginç Destek!

Google \'Dan Eğitime İlginç Destek!

Google öğrenciler ve öğretmenlere sunduğu fırsatları genişletiyor.

01.10.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google öğrenciler ve öğretmenlere sunduğu fırsatları genişletiyor. İşte detaylar…

Google eğitime destek vermek ve eğitimde teknoloji kullanımını arttırmak için öğrencilere ve öğretmenlere servis kullanımında kolaylıklar sağlamaktaydı. Ancak bu kolaylıkların sınırları ciddi anlamda genişletilecek diyebiliriz.

Google öğrencilere ve öğretmenlere sınırsız Drive depolama alanı vermek için kolları sıvadı. Yapılan açıklamaya göre Google uygulamasını eğitim için kullanan herkes 5TB 'lık oldukça geniş bir depolama alanına sahip olacak. Öğrenciler ve öğretmenleri teknoloji kullanımına teşvik etmeyi ve eğitim sistemindeki bazı işlemlerde hem öğrencilerin hem öğretmenlerin zaman kazanmasını hedefleyen Google'ın, Drive sürümünü eğitim için bu sınırlara yükseltmesi gerçekten etkili bir hamle diyebiliriz. Ancak size kötü bir haberimiz var Google uygulamasını eğitim amaçlı kullanmak için Google 'ın Eğitim takımına üye bir kurumda okuyor olmanız gerekiyor.

Google bu uygulaması ile eğitim için ve öğrencilerin teknolojiyi daha etkin kullanabilmeleri için büyük bir imkan sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için buraya tıklayarak gerekli kayıt işlemlerini yapabilirsiniz.

The post Google 'dan Eğitime İlginç Destek! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google 'Dan Eğitime İlginç Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement