Google'ın Algoritmaları Konusunda Bilinmesi Gerekenler Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Google'ın Algoritmaları Konusunda Bilinmesi Gerekenler Neler?

EG Bilişim Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Bülbül, Google'ın algoritmaları hakkında merak edilenleri Wise TV'ye anlattı.

29.05.2016 02:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EG Bilişim Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Bülbül, Google'ın algoritmaları hakkında merak edilenleri Wise TV'ye anlattı.

"Algoritma bir problemi çözme yolu ya da bir hedefe ulaşmanın yoludur" diyen Bülbül, konuşmasına şu cümlelerle devam etti: "Google'da kullanıcılarına en doğru en hızlı ve efektif şekilde everebilmek için kendine yeni yollar tasarlar. Kullanıcılarında bu noktada Google'a yardımcı olmaları gerekiyor. Bunların ilk adımı içeriklerinizin özgün bir şekilde yazılıyor olması tabi içerik dediğimiz kavram sadece yazı değil bununla birlikte bir video içeriği üretmek, bir fotoğraf üretebilmek veya daha eş zamanlı bir içerik yayını da bunların içerisinde. İkinci nokta ise siteniz dışında yapacağınız backlink çalışmaları. Bunların da daha doğal ve Google'ın kriterlerini karşılayabilecek algoritma değişikliklerinin hızlı şekilde takip edilerek yapılmış çalışmalar olması lazım. Tabi üçüncü noktada da web sitenizin Google ile indekslenerek Google tarafından anlaşılıyor olması gerekir. Özetle KOBİ'lerin bu noktada Google'ı iyi anlaması ve güncellenen yazıları ve Google'ın kriterlerini yerine getirmesi oldukça önemli  bu noktada başarıda beraberinde gelecektir."

Google\'ın Algoritmaları Konusunda Bilinmesi Gerekenler Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Google'ın Algoritmaları Konusunda Bilinmesi Gerekenler Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement