Google'ın Yeni Telefonunu Huawei Nexus 8 Olacak Mı? - Son Dakika
Teknoloji

Google'ın Yeni Telefonunu Huawei Nexus 8 Olacak Mı?

Google\'ın Yeni Telefonunu Huawei Nexus 8 Olacak Mı?

Önceki yazılarımızdan bir tanesinde sizlere Google'ın yeni telefonunu Çin üzerinde hakimiyet kurmuş olan firmalara yaptıracağı ile ilgili söylentileri yazmıştık. Yeni gelen bilgilere göre Google yeni Nexus serisi akıllı telefonunu sektörün öncü firmalarından Huawei'ye yapacak.

28.02.2015 23:44

Önceki yazılarımızdan bir tanesinde sizlere 'ın yeni telefonunu Çin üzerinde hakimiyet kurmuş olan firmalara yaptıracağı ile ilgili söylentileri yazmıştık. Yeni gelen bilgilere göre Google yeni Nexus serisi akıllı telefonunu sektörün öncü firmalarından 'ye yapacak. Gelen bu idealara göre yeni telefonun isimi Huawei Nexus 8 olacak.

Çin'in büyük sızıntı sitelerinden olan GizmoChina sitesi, Dünya'ın en büyük arama motorunun sahibi olan Google'ın Huawei ile yeni bir telefon üzerinde ortaklığa giderek Honor 6 Plus modeli tasarımına yakın yeni bir Nexus cihaz için anlaşmalara başladığını iddia etti.

Ayrıca sızıntı sitesi arkasında Nexus yazan bir telefonun fotoğrafını da paylaştı. Google'ın 2015 yılı içerisinde çıkaracağı Nexus isimli telefonu hangi firmanın çıkaracağı bilinmese de çıkarmak isteyecek firmaların sayısının çok olduğunu biliyoruz. İlerleyen günlerde sizlerle birlikte hangi firmanın bu ürünü çıkaracağını göreceğiz.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Google'ın Yeni Telefonunu Huawei Nexus 8 Olacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement