Google Play'e Yeni "Sekme" - Son Dakika
Teknoloji

Google Play'e Yeni "Sekme"

Google Play\'e Yeni "Sekme"

Google Play sessiz sedasız güncellendi, yeni bir seçeneğe kavuştu!

08.12.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Android'in iyi yönlerinden bir tanesi, telefonumuz yazılım güncellemesi almasa bile Google Play uygulama mağazasının devamlı olarak güncellenmesi. 5.1.11 sürümüne ulaşan mağazaya eklenen son özellik ise ödemelerinizi yönetmenize ve ödeme geçmişinize göz atmanıza olanak tanıyor.

Google Play'e eklenen yeni "Hesabım" bölümü (parmağınızı soldan çektiğinizde görünen ekranda) hesabınıza bağlı olan kredi kartını değiştirmenize, mevcut ödeme yöntemlerini doğrulamanıza ve Google Play'den satın aldığınız her şeyi görebilmenize izin veriyor. Bunların yanında yeni sürümde Play Store hediye çeklerini harcamak, Google Play kredisi satın almak ve PayPal hesabını bağlamak için yeni seçeneklere de rastlıyorsunuz.

Geçmiş satın almalarınız arasında Google Play'den satın alınan cihazlar dahil uygulama satın almalarınız, Play Music üyeliğiniz, film, kitap, müzik gibi dijital içerik satın almalarınız gösteriliyor. Yeni işlevle birlikte bu hesap detaylarını ve satın alma geçmişini görmek içinveyazorunluluğu ortadan kalkıyor.

Değişikliği Android'li cihazınızda göremiyorsanız, birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Beklemek istemeyenler, Android Police'in sayfasındanindirebilirler.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Google Play'e Yeni 'Sekme' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement