Google, Sundar Pichai'nin Sorumluluğunu Artıyor! - Son Dakika
Teknoloji

Google, Sundar Pichai'nin Sorumluluğunu Artıyor!

Google, Sundar Pichai\'nin Sorumluluğunu Artıyor!

İnternet hizmetleri ve yazılım devlerinden Google'ın CEO'su Larry Page, birçok departmanın kontrolünü Sundar Pichai'ye devrediyor!

27.10.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet hizmetleri ve yazılım devlerinden Google'ın CEO'su Larry Page, birçok departmanın kontrolünü Sundar Pichai'ye devrediyor!

İnternet kullanıcılarına sunduğu hizmetler ve Android işletim sistemiyle akıllı telefon kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başaran Google, şirket bünyesinde büyük bir değişikliğe daha gidiyor. Recode sitesi tarafından yayımlanan raporlara göre ChromeOS ve Android işletim sistemi departmanlarının başarılı yöneticisi Sundar Pichai'yi yeni sorumluklar bekliyor.

Google CEO'su Larry Page, Kasım ayından itibaren ChromeOS ve Android'in yanı sıra, araştırma(AR-GE) arama, haritalar, Google+ ve ticari reklamlar departmanlarının da Sundar Pichai'ye devredileceğini duyurdu. Bu güne kadar CEO Larry Page'e yönlendirilen yönetim ile ilgili mailler artık Sundar Pichai'ye yönlendirilecek.

Departman sorumluluklarını başarılı yöneticiyle paylaşmak isteyen Larry Page, devrin ardından kurumsal, gelişim, hukuk ve finans gibi konulara yönelecek. YouTube yöneticisi Susan Wojcicki'nin, idari raporları yine Google CEO'su Larry Page'e sunmaya devam edeceği biliniyor.

The post Google, Sundar Pichai'nin Sorumluluğunu Artıyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google, Sundar Pichai'nin Sorumluluğunu Artıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement