Google Trends Youtube 'U İçeriklere Ekledi! - Son Dakika
Teknoloji

Google Trends Youtube 'U İçeriklere Ekledi!

Google Trends Youtube \'U İçeriklere Ekledi!

Google Trends sayesinde artık popüler Youtube videolarına ulaşmak çok kolay!Bildiğiniz üzere Google 'ın en popüler servislerinin başında Youtube geliyor.

13.11.2014 11:29

Google Trends sayesinde artık popüler Youtube videolarına ulaşmak çok kolay!

Bildiğiniz üzere Google 'ın en popüler servislerinin başında Youtube geliyor. Her ne kadar güçlü bir öneri ve takip sistemine sahip olsa da birçok kullanıcı Youtube'da popüler olan videolara ulaşmakta güçlük çekiyor. Bana göre bunun sebeplerinden biri birçok kullanıcının zaten Youtube 'a belirli bir video aramak ya da izlemek için girmesi yani Youtube 'a giren çoğu kişi bugün hangi videolar popüler oldu diye bakmadan siteyi terk ediyor.

Google, Youtube'daki popüler videoların daha çok kişiye ulaşması ve bazı akımlar başlatabilmesi için başarılı bir uygulamasına Youtube'u da dahi etti. Bildiğiniz üzere Google Trends internetteki popüler konuları ve en çok aranan içerikleri tek çatı altında toplayan bir servis ve bu servisin son üyesi Youtube oldu.  Google 'dan yapılan bir açıklama ile duyurulan bu gelişme özellikle Google Trends'i etkili biçimde kullanan kişiler için oldukça sevindirici.

Artık Youtube 'daki popüler kanallara ve videolara da hakim olabileceğiniz Google Trends 'i bilmiyorsanız incelemek için buraya tıklamanız yeterli. Şu an için bu özelliğin sadece Amerika 'da aktif olduğunu ve zamanla tüm Dünya'ya yayılacağını belirtelim.

The post Google Trends Youtube 'u İçeriklere Ekledi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google Trends Youtube 'U İçeriklere Ekledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement