Görele'de İzciler Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Görele'de İzciler Çevre Temizliği Yaptı

Görele'de izciler, ilçede oluşturdukları hatıra ormanında çevre temizliği yaptı.

12.01.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de izciler, ilçede oluşturdukları hatıra ormanında çevre temizliği yaptı.

Görele Hasan Ali Yücel İlkokulu İzci Gurubu öğrencileri, liderleri Müsamettin Dalgıç önderliğinde ilçenin Yeşiltepe Mahallesi'nde oluşturdukları hatıra ormanında çevre temizliği gerçekleştirdi.

İzci Lideri Müsamettin Dalgıç, çevre temizliğine karşı olan bilinçsiz insanların çöplerini izciler olarak kendilerinin topladığını söyledi.

Temiz toplumun temiz çevreden başladığını ve en güzel temizliğin doğayı kirletmemek olduğunu ifade eden Dalgıç, "2013 yılında TEMA, Görele Belediyesi, Tirebolu Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi'nde 350 çam ile ıhlamur fidanı dikerek ilçemize 'Hatıra Ormanı'  oluşturduk. Hatıra ormanımız yol kenarında olduğundan bilinçsiz insanlarımız tarafından çöplük haline getirilmiş. Biz de izciler olarak oluşturduğumuz hatıra ormanımızda çöp temizleme çalışması yaparak hafta sonumuzu böyle değerlendirdik. Burası ileriki yıllarda güzel bir mesire alanı olacağından, bu ormana Görelelilerin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Burada yetişecek çam ağaçları kışın karbondioksit oranını azaltarak temiz bir Görele olması için katkı sağlayacaktır" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de İzciler Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement