Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

26.05.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Cin, Görele İlçe Spor Salonunda düzenlenen törende hayatın inişlerinin, çıkışlarının olacağını, onun için kesinlikle pes edilmemesi gerektiğini söyledi.

Hedefe ulaşmanın yollarının eğitim ve mücadeleden geçtiğini belirten Cin, "Üniversiteyi bitirmek hayatınızda bir dönüm noktasıdır. Bu demek değildir ki bitmiştir. Eğitim başlangıç anından itibaren ölünceye kadar bizimle giden bir süreçtir. Bundan sonra da eğitim alacaksınız. Gerek normal eğitim, gerekse informal eğitim. Unutmayınız ki eğitimde bir aşama daha kaydettiniz. Bundan sonraki süreçte ise inişli çıkışlı dönemler yaşayacaksınız. Ama kesinlikle yılmadan yolunuza devam edin. Hedefinize ulaşmanın yolu eğitim ve mücadeleden geçer." dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise "Allah'ın izni ile Görele'ye güzel hizmetler yapmaya başladık. Siz gençlere yönelik ilçeye kazandırdığımız ve kazandıracak olduğumuz Gençlik Merkezimiz bitmek üzere. Yakın zamanda ilçemize yüksekokul, yükseköğrenim yurdu, kapalı yüzme havuzu ve bazı sportif alanlar kazandıracağız. Belki siz bunları göremeyeceksiniz. Ama gelecek arkadaşlarınız görecektir. Biz bu hizmetleri ilçemize isterken sizlerin talepleri doğrultusunda istedik. Biz sizleri çok sevdik, eminim ki sizlerde bizleri ve bu ilçeyi çok sevdiniz. Ben sizlere hayat boyu başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun." diye konuştu.

Tören, 214 öğrenciye diplomalarının verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement