Görevleri yemek, hedefleri Karaköy - Son Dakika
Güncel

Görevleri yemek, hedefleri Karaköy

Görevleri yemek, hedefleri Karaköy

İki ünlü gurme ve gezgin, Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta İstanbul'un ticaret ve gastronomi merkezi Karaköy'ü arşınladı.

24.02.2017 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezilen birçok mekan, tadılan birçok yemeğin ardından yarın 18:15'te Digiturk 21. kanalda yayın yapan beIN Gurme ekranlarında yayınlanacak keyif dolu bir Görevimiz Yemek programı ortaya çıktı

Birbirinden gusto sahibi iki gezgin ve gurme, hayattan zevk almayı bilenlerin yakından tanıdığı iki isim; Mehmet Yaşin ile Teoman Hünal bir araya geldi ve İstanbul'un yıldızı yükselen semtlerinden Karaköy'deki lezzet duraklarını beIN Gurme izleyicileri için araştırdı.

Yaşin ve Hünal, hem turistlerin, hem de ağzının tadını bilenlerin uğrak yeri olan ünlü mekanları gezerken, yemek seçimleri konusunda yorumlarını beIN Gurme izleyicileriyle paylaşıyor.

İki usta gurmeden, Arda Türkmen'in Mükellef'ine ziyaret

Güne Dem Çay Evi'nde üç farklı çeşit çay tadarak başlayan lezzet gezginleri ünlü şef ve işletmeci Arda Türkmen'in mekanı olan Mükellef'te çok farklı yorumlarla hazırlanan meze ve sakatat çeşitlerini tattı. 24 saat hizmet veren ve 21 çeşit çorbanın sunulduğu Karaköy Çorbacısı'ndan sonra, semtin sembollerinden biri olan Nato Esnaf Lokantası da tecrübeli gurmelerimizin durakları arasında yer aldı.

Yaşin ve Hünal'ın Karaköy turunda son durağı ise el yapımı leziz hamburgerleriyle tanınan Burger Lab oluyor. Görevimiz Yemek, birbirinden güzel tatların keyifli ve renkli yorumlarıyla bezenen Karaköy bölümüyle yarın 18:15'te beIN Gurme'de. Türkiyenin lezzet ekranı beIN Gurme, Digiturk 21. kanalda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Görevleri yemek, hedefleri Karaköy - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement