Göz Kapağı Ameliyatı Olan Küçük Kızın Hayatı Değişti - Son Dakika
Yerel

Göz Kapağı Ameliyatı Olan Küçük Kızın Hayatı Değişti

Göz Kapağı Ameliyatı Olan Küçük Kızın Hayatı Değişti

Batman Özel Batman Dünya Hastanesinde göz kapağı düşüklüğü ameliyatı olan Nubahar Aydın sağlığına kavuştu.

04.09.2015 09:02  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatı değişti

Doğduğundan beri göz kapağında düşüklük şikayetiyle çeşitli merkezlere başvuran Nubahar Aydın, Özel Batman Dünya Hastanesinde geçirdiği ameliyat sonucu, sağlığına kavuştu.

Nubahar Aydın, Özel Batman Dünya Hastanesinde göz biriminde Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşçan 'ın beraber gerçekleştirdikleri başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Hasta yakınları Nubahar için birçok hastaneye başvurduklarını fakat, başvuru yaptıkları merkezlerin ameliyatı yapmak istemediklerini, sonuç alamayacaklarını ifade etmesi üzerine Özel Batman Dünya Hastanesine başvurduklarını ifade etti.

Mardin/Darçeçit'te ikamet eden ve ilköğretim öğrencisi olan Nubahar Aydın ameliyat sonrası yeniden doğmuş gibi çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşçan, yaptıkları açıklamada "Göz ameliyatları çok hassas ve dikkat gerektiren operasyonlardır. Bu nedenle biz iki hekim olarak göz ameliyatlarını birlikte gerçekleştirmekteyiz. Bu durum hasta açısından daha sağlıklı ve daha güvenli bir seçenektir. Göz kapağı düşüklüğü (Ptoizs) operasyonları çok hassas ölçüm ve hesaplama gerektirmenin yanında tecrübe gerektiren operasyonlarıdır. Bu operasyon gibi sadece seçkin kliniklerde yapılmakta olan tüm cerrahi operasyonları Batman halkına yüksek standartlarda sunmaya hazırız" dedi. www.batmangazetesi.com.tr

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Göz Kapağı Ameliyatı Olan Küçük Kızın Hayatı Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement