Gözaltına Alınan Mustafa Boydak'a Kelepçe - Son Dakika
Ekonomi

Gözaltına Alınan Mustafa Boydak'a Kelepçe

Gözaltına Alınan Mustafa Boydak\'a Kelepçe

Gözaltına alınan Mustafa Boydak, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi. Boydak'ın elllerinin kelepçelenmesi dikkat çekti.

29.07.2016 11:01  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözaltına alınan Mustafa Boydak, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Sağlık kontrolüne ele kelepçeli olarak getirilen ve gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Mustafa Boydak, sadece "Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Mustafa Boydak, buradan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ŞİRKETİN BAŞINA GELMİŞTİ

Boydak Holdingte, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Holding CEO'su Memduh Boydak'ın Cemaat soruşturması kapsamında tutuklanmaları üzerine atamalar yapılmıştı.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Başkanı olan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak getirilmişti.

AK PARTİ'YE YAKIN İSİM

Mustafa Boydak Boydak ailesinde AK Parti'ye yakın isim olarak biliniyodu. Daha önce FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan kardeşleri Memduh ve Hacı Boydak'ı üstü örtülü eleştirmişti.

BOYDAK'DAN AÇIKLAMA

Boydak Holding Yönetim Kurulu, 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrasında, sabah saatlerinde yapılan gözaltı operasyonuna dair yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sabah itibariyle basında yer alan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme ve düzeltme yapma ihtiyacı duymaktayız. 23 Temmuz 2016 tarihinde kapatılan vakıflar arasında yer alan Boydak Eğitim ve Kültür Vakfının yönetiminde bulunan üyelerinin bilgilerine başvurulmak üzere kolluk görevlileri tarafından ifadeye çağrılmışlardır. Konunun Boydak Holding ve grup şirketlerimiz ile hiçbir şekilde alakası yoktur, gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgiler verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur".

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Gözaltına Alınan Mustafa Boydak'a Kelepçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement