Göztepe 1218 Gün Sonra Lider - Son Dakika
Güncel

Göztepe 1218 Gün Sonra Lider

Göztepe 1218 Gün Sonra Lider

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Gölbaşıspor'un ardından Kahramanmaraşspor'u da yenerek 2'de 2 yapan Göztepe, tam 1218 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

08.09.2014 13:28

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Gölbaşıspor'un ardından Kahramanmaraşspor'u da yenerek 2'de 2 yapan Göztepe, tam 1218 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Son olarak 8 Mayıs 2011'de tamamlanan 2010-11 sezonunu zirvede bitirip 2'nci Lig'de şampiyonluğa ulaşan sarı kırmızılı ekip, o tarihten sonra adını bir daha ilk sıraya yazdıramadı. İkinci Başkan Fatih Dalan, Göztepe'nin hem tesisleşme hem sportif açıdan büyük değişim gösterdiğini belirterek, "Bunca zaman sonra yeniden zirveye çıkmak çok güzel. Ancak önemli olan burada kalabilmek. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Teknik direktör Suat Kaya ise takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi. Liderliğin kıymetini bileceklerini belirten Suat Kaya, "Taraftarımız uzun zamandır bu tabloyu göremiyordu. Liderlik, önümüzdeki maçları kazanma yönünde bizi daha çok motive edecek. Zirve bizim için asla geçici olmayacak" dedi.

Önümüzdeki hafta dış sahada oynanacak İnegölspor maçına da değinen Suat Kaya, "Gruptaki en zorlu deplasmanlardan birine çıkacağız. İnegölspor, şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden biri. Takımıma olan güvenim tam. Zirvedeki yerimizi koruyacağız" yorumunu yaptı.

SAMED, TİMUR YİNE BAŞROLDE

Göztepe'nin yeni transferleri Timur Kosovalı ve Samed Kartal ilk 2 hafta takımı adeta sırtladı. Gölbaşı deplasmanında 3 puanı getiren golleri atan ikili, Kahramanmaraş galibiyetinde de başroldeydi. Zorlu randevunun 16'ncı dakikasında Samed'in şutunda kaleciden dönen topu ağlara gönderen Timur 3 puanı takımının henesine yazdırırken, ikinci maçında ikinci golüne imza atmış oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe 1218 Gün Sonra Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement