Göztepe'de Diyadin Kararsız - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Diyadin Kararsız

Pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor'la karşılaşacak Göztepe'de formda orta saha oyuncularının çokluğu, teknik kadroyu düşündürüyor.

26.11.2014 12:34  Güncelleme: 12:40

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor'la karşılaşacak Göztepe'de formda orta saha oyuncularının çokluğu, teknik kadroyu düşündürüyor.

Cezası biten Ertuğrul ve Hasan'ın takıma dönmesi, Kocaeli Birlikspor maçında bu ikilinin yerine oynayan Matteus ile Tolga'nın başarılı performansı, teknik direktör Metin Diyadin'i kararsız bıraktı. Gümüşhanespor müsabakasında orta alanda kime görev vereceğini netleştiremeyen Metin Diyadin, kanatlarda da sıkıntı yaşıyor.

Sağda Samed'in formsuzluğu, solda Halil'in sakatlığı nedeniyle alternatif arayışlarına başlayan tecrübeli çalıştırıcının, Halil'in oynamama ihtimaline karşı sola Umut'u hazırladığı belirtildi.

Orta sahanın göbeğinde Hasan'ın yerine Kocaeli Birlispok maçında galibiyet golünü atan Tolga'yı oynatması beklenen Metin Diyadin'in bu bölgenin dinamosu Ertuğrul'dan ise vazgeçmeyeceği öğrenildi. Samed'i idmanlardaki formuna göre değerlendirecek olan Diyadin'in Enes'ten de yararlanabileceği beirtiydi.

Orta alanda görev yapan Cihan'ın sakatlığının sürdüğünü belirten Metin Diyadin, "Kocaeli Birlikspor maçında Tolga ve Matteus'un performansları memnun ediciydi. Samed'de fiziksel olarak bir düşüş olduğu doğru. Halil'in  tedavisi sürüyor. Hafta sonuna kadar kafamdaki şablonu netleştireceğim" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Diyadin Kararsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement