Göztepe'de Diyadin Umut Saçtı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Diyadin Umut Saçtı

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Metin Diyadin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yendikleri ilk maçtan sonra geleceğe umutla baktığını söyledi.

26.10.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Metin Diyadin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yendikleri ilk maçtan sonra geleceğe umutla baktığını söyledi.

Takımının özellikle ikinci yarıda gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Diyadin, kalan 7 maçın tümünü kazanacaklarını iddia etti, "Ligin ilk yarısını zirvede ya da zirveye en yakın konumda bitireceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte 8'de 8 yapacak potansiyel var. Yolumuza tam gaz devam edeceğiz" dedi.

İçinde bulunduğumuz sezonun Göztepe açısından çok kritik olduğunu vurgulayan Metin Diyadin, "2'nci Lig aşılması gereken en zor engellerden biri. Burada futbol kalitesinden çok mücadele gücü takımları zirveye taşıyor. Önce savaşmalıyız. Haftalar geçtikçe sahadan basmadık yer bırakmayan bir takım oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Futbolculara formayı adaletli bir biçimde dağıtacağını da sözlerine ekleyen Diyadin, "Onlarla 4 gündür beraberim, herkesin gözünde şampiyonluk isteğini gördüm" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Diyadin Umut Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement