Göztepe'de Fuchs Şoku - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Fuchs Şoku

Göztepe\'de Fuchs Şoku

Ptt 1'inci Ligi'nde Göztepe'nin pazar günü Giresunspor'a 1-0 yenildiği maçta sakatlanan Benjamin Fuchs'tan kötü haber geldi.

15.09.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde Göztepe'nin pazar günü Giresunspor'a 1-0 yenildiği maçta sakatlanan Benjamin Fuchs'tan kötü haber geldi.

Karşılaşmanan 62'nhci dakikasında sakatlanıp oyundan çıkan 32 yaşındaki savunma oyuncusunun sağ alt baldırında 2 santim yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Fuchs'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Aynı müsabakada burnu kırılan orta saha oyuncusu Özgür İleri'nin de ameliyat olduğu ve cuma günü Denizlispor deplasmanında forma giyemeyeceği ifade edildi. Bu futbolcuların yanı sıra cezalı olan Hakan Barış ve Leroy George da Denizli derbisinde yer almayacak.

Teknik direktör Metin Diyadin'in Fuchs'un yerine savunmanın sağında Erkan Sekman'a, Leroy'un yerine sağ kanatta Emre Aygün'e, Özgür'ün yokluğunda ise orta alanda Ertuğrul'a şans vermesi bekleniyor. Önemli eksiklere karşın Denizlispor maçını kazanacaklarını dile getiren Diyadin, "Giresunspor önünde hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Rakibimiz Denizlispor da 3 haftadır sahadan mağlup ayrılıyor. İki takım da Ege derbisine çıkış gözüyle bakıyor. Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Her futbolcum oynamaya hazır. Kime görev verirsem vereyim, giydiği formanın hakkını verecektir" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Fuchs Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement