Göztepe'de Kiralıklara Gün Doğdu - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Kiralıklara Gün Doğdu

Ptt 1'inci Ligi'nde mücadele edeceği yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Göztepe'de kiralık futbolculara gün doğdu.

17.05.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde mücadele edeceği yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Göztepe'de kiralık futbolculara gün doğdu.

Bu sezonun başında ve devre arasında 8 oyuncusunu çeşitli liglerde yer alan takımlara kiralayan sarı kırmızılı takımda teknik direktör Metin Diyadin'in hazırlık kampında oyunculara bir şans daha vereceği açıklandı.

Özellikle 20 yaşındaki sol bek İsmail Can ve stoper Zahid, 20 yaşındaki savunmacı Fethi, 18 yaşındaki orta saha Tuncay, 19 yaşındaki kaleci Doğancan ve 21 yaşındaki golcü Enes'i denemeye alacak olan Metin Diyadin'in 22 yaşındaki sağ bek Ramazan ile 26 yaşındaki Ali Akburç'u ise kadroda düşünmediği öğrenildi.

İsmail Can, Tire 1922'de 7 maçta 555 dakika, Fethi, yine aynı takımda 10 maçta 566 dakika, Tuncay, Batman Petrol ve Bergama Belediyespor'da 14 maçta 546 dakika, Zahid, Bergama Belediyespor'da 22 maçta 1269 dakika, Enes, Kartalsporta 10 maçta 800 dakika görev yaptı. Doğancan kiralık gittiği Kartalspor'da hiç süre alamazken, Ramazan Bayrampaşa'da 11 karşılaşmada 590, Ali Akburç ise Kırklarelispor'da 7 mücadelede 112 dakika sahada kaldı.

Genç futbolcularının gelişimini sürekli takip ettiğini ifade eden Metin Diyadin, "Hazırlık kampına kalabalık bir kadro ile başlayacağım. Ancak zamanla sayıyı düşüreceğim" dedi.

GİRESUNSPORLU ABWO ÖNERİLDİ

Yabancı transferi için yurt dışında bulanan Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin'e Gençlerbirliği'nin Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Gosso'nun ardından Giresunspor'da top koşturan sağ kanat Solomon Abwo da önerildi. Bu sezon Giresunspor'da 33 maçın tamamında oynayarak istikrarlı bir görüntü çizen Nijeryalı için Diyadin'in olumlu cevap vermediği kaydedildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Kiralıklara Gün Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement