Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması

"Hedefe giderken tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum"

09.02.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'i 4-2 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Hedefe giderken tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum" dedi.

Diyadin, yaptığı açıklamada, Sarıyer karşısında 60 dakikalık bölümde bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirtti.

Puan olarak liderin gerisinde olmalarının stresine rağmen deplasmanda iyi oynayarak kazandıklarını bildiren Diyadin, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısında kadromuzda değişiklikler oldu. Bu değişimlerin takıma uyum sürecini kazanarak geçirmek sevindirici. Yaşadığımız talihsiz sakatlıklar bizi üzüyor. Bütün oyuncularımız bizim için çok değerli. Hedefe giderken tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlar final niteliğinde olduğu için hemen önümüzdeki maça konsantre olmamız gerekiyor. Bir haftada oynayacağımız 3 maç var. Bu süreçten Göztepemizin tüm unsurları, taraftarımız, yönetimimiz, oyuncularımız, teknik heyetimiz pozitif enerjileriyle kenetlenerek avantajlı bir şekilde çıkmalıyız."

Lider Bandırmaspor'un 3 puan gerisinde 2. sırada yer alan Göztepe, 14 Şubat Cumartesi günü Hatayspor'u konuk ettikten sonra 18 Şubat Çarşamba günü diğer İzmir temsilcisi Altay'la ve 22 Şubat Pazar günü de Tepecikspor'la İzmir'de karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement