Göztepespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Göztepespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Göztepespor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Teknik direktör Altın: "Orta sahada iki yönlü oynayan, hem defansif hem de ofansif özelliklerini sahaya yansıtan bir oyuncu transfer edeceğiz"

12.08.2013 16:00

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepespor'un teknik direktörü Erhan Altın, orta sahada iki yönlü oynayan, hem defansif hem de ofansif özelliklerini sahaya yansıtan bir oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Karacasu beldesindeki otelde takımıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezonunun bütün futbol takımlarına hayırlı olması dileyerek, "Fair-play çerçevesinde, sakatlık olmadan bütün takımların güzel bir sezon geçirmesini diliyorum.  Herkesin bir hedefi var, herkes o hedefe ulaşmak adına çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor" diye konuştu.

Bolu'da üçüncü etap kamp çalışmalarına devam ettiklerini belirten Altın, "İlk etap çalışmamızı İzmir'de tamamladık. 9 günlük bir kamp dönemi oldu. Hem adaptasyon hem sağlık hem de testlerimiz vardı, onları yaptık. Ondan sonra Davraz'a gittik. Orada güçlenme, kondisyon, yükleme idmanlarımızı yaptık. Daha sonra buraya geldik. Burada da hem taktiksel hem de maç çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Altın, "Takımda genç arkadaşlarımız var. Tabii ki bu konuda birtakım eksikliklerimiz var. Rekabet ortamını artırma adına transfer yapmamız gerekiyor. Orta sahada iki yönlü oynayan, hem defansif hem de ofansif özelliklerini sahaya yansıtan bir oyuncu transfer edeceğiz. Takımımızda yetenekli oyuncular var ama rekabet ortamı için buna gerek var" şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 hazırlık maçı yaptıklarını anlatan Altın, bu maçlarda skora önem vermediklerini dile getirdi.

Futbolcuların hazırlık döneminde son derece istekli çalıştıklarını vurgulayan Altın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Arkadaşlarımın çalışmaları, istek ve arzuları beni mutlu ediyor. Heyecanla ligin başlamasını beklemeleri bizi mutlu ediyor. Bu sene Allah nasip ederse taraftarımızla başarılı olacağız. Onlar bizim itici gücümüz. 12. değil, birinci adamımız gördüğümüz o coşkulu taraftarımızı mutlu etmek adına hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Onlara da tribünde futbolcu arkadaşlarına sahip çıkmalarını rica ediyoruz." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement