Fenerbahçelilerden Galatasaray'a 'Grosskreutz' Göndermesi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçelilerden Galatasaray'a 'Grosskreutz' Göndermesi

Fenerbahçelilerden Galatasaray\'a \'Grosskreutz\' Göndermesi

Fenerbahçeli taraftarlar, Grosskreutz fiyaskosunu esprili bir şekilde dillerine dolayıp Dursun Özbek'e sahip çıkarken, sarı-kırmızılı taraftarlara da göndermede bulundu.

03.09.2015 12:32  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın, FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi'ne (TMS) imzası eksik belgeler girilmesi nedeniyle Kevin Grosskreutz'a lisans çıkaramamasına tepkiler sürüyor. Beklenilen yıldız oyuncu transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle sarı-kırmızılı yönetime kızgın olan taraftarlar, Kevin Grosskreutz'a lisans çıkarılamamasına neden olan ihmaller zinciri sonrası tepkilerini daha da artırdı. Özellikle sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren taraftarlar, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i istifaya çağırdı.

DURSUN ÖZBEK'E İSTİFA ÇAĞRISI

Taraftarlar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, "#DursunÖzbekİstifaEt" başlığıyla çok sayıda paylaşımda bulunup, Grosskreutz olayının bardağı taşıran son damla olduğunu savundular.
Yapılan paylaşımlarda Özbek yönetiminin, sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine rağmen özellikle transfer ve sponsorluk çalışmalarında beklentileri karşılayamadığını ileri sürüldü. Taraftarlar, tepkisini paylaşılan mesajların yanı sıra Dursun Özbek'e ait otelleri arayıp, çalışanlara "Dursun Özbek istifa etsin" diyerek de gösterdi.

Sarı-kırmızılılar, Özbek'in yerine eski başkanlardan Ünal Aysal'ın geri dönmesini veya eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanlarından Haluk Ulusoy'un başkan olmasını istemesi dikkati çekti.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN GÖNDERME

Galatasaray'ın en önemli rakibi Fenerbahçe'nin taraftarları, esprili bir şekilde Dursun Özbek'e sahip çıkarken, sarı-kırmızılı taraftarlara da göndermede bulundu. Galatasaray taraftarının istifaya çağırdığı Özbek'in kulübün başında kalmasını isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, Twitter'da "#StayWithUsDursunÖzbek" (Bizimle kal Dursun Özbek) şeklinde etiket açtı. Fenerbahçeliler, Özbek'in gerçekleştirdiklerinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçelilerden Galatasaray'a 'Grosskreutz' Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • 4 Yıldız: 4. Yildizimızın ezici etkisi ile saga sola saldırıyor bunlar. Hadi ordan... rütbenizi bilin... 5 390 Yanıtla
  • ama bizim Uefa kupamiz var: la bu Cinconlular cok komik,Kral olsam sarayima soytari diye bunlardan alirdim 160 1 Yanıtla
  • yusuf: Lan bişey beceremiyosunuz bari terranaoyu arasaydınız yardima ciciler 126 2 Yanıtla
  • SAMSUNSPORLU: YA TAMAM BUDA KOMIK AMA FB NINKI BİR NUMARA ŞAMPIYON OLDUĞUNU SANIP TIMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPMIŞLARDI HAHAHAHA 11 12 Yanıtla
  • HAKAN: FENEVLILER TIMSAH YÜRÜYÜŞÜNÜ ÖĞRENDİNIZMİ PUHAHAHAHA 8 15 Yanıtla
  • HOLIGANS: FB LILER TIMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPIYOLAR ŞLİGİNE KALDIK SANIP HAHAHAHAHA 15 7 Yanıtla
  • şeref gerek: pahalı transferlerle mazisini unutturmaya çalışan fenevbahçe , şeref parayla satın alınmaz!!!! 6 13 Yanıtla
  • ali: yine rekabet olmayacak yahu fenerim yedeklerden üç beş tane gs ye versin bari 12 5 Yanıtla
  • ALTI-SIFIR: BEN DURSUN BAKŞKANI GAYET BAŞARILI BULUYORUM..DURSUN BAŞKAN HEP DURSUN 11 6 Yanıtla
  • iyi ki fenerliyim: ezik cinconlular 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement