Gta 5'e Fps Oyun Modu ve Dahası Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Gta 5'e Fps Oyun Modu ve Dahası Geliyor

Gta 5\'e Fps Oyun Modu ve Dahası Geliyor

Rockstar, önümüzdeki günlerde GTA 5 için heyecan verici duyurular yapacağını söylemişti.

22.09.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 5, bir süre önce PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için duyurulmuştu. Oyunun çıkış tarihlerini veren Rockstar, PC sürümünü biraz ileri bir tarihe atmış ve bunun sebebi olarak da daha fazla çalışmalarının gerektiğini söylemişti. Bunu söylerken bir yandan da oyuna dair yeni duyuruların geleceğini eklemişti. İşte bunlardan bir tanesi "FPS oyun modu" duyurusu olabilir.


Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS3 inceleme


PCGamer'da yer alan ve sızıntı bilgi olduğu söylenen habere göre Rockstar, GTA 5'in PC, PS4 ve XONE versiyonlarında karşımıza FPS oyun modu seçeneğiyle de çıkabilir. TPS bakış açısıyla oynamaya alışkın olduğumuz GTA, FPS oyun moduyla farklı bir havaya bürünebilir ve özellikle klavye + mouse ikilisiyle zevkli deneyimler sunabilir.


GTA 5'i FPS oynamak (Video)


Rockstar'ın yayından kaldırdığı, ancak şu an için Google ön belleğinde kalan sayfada yer alan bilgilere göre Rockstar, PC, PlayStation 4 ve Xbox One'ın nimetlerinden yararlanmaya kararlı. Özellikle görsel açıdan bu platformlardaki tüm imkanlardan yararlanılarak çok daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunulacak. Sonrasında...


GTA 5, neden PC'de konsollardan daha iyi/kötü olabilir?


Sayfada yer alan bilgilerde, araç kullanırken (arabanın içinden görünüm) ve yürürken yeni bir FPS modunun olacağı bildirilmiş. Los Santos çevresinde yer alacak yeni hayvanlardan söz ediliyor. Yeni sürpriz yumurtalar (easter egg) ve senaryoda random (rastgele) görevler olacak. Yeni karakter seçim ekranı ve PS3, X360'ta oynanan GTA 5'teki karakterlerini transfer etmekten de bahsediliyor.


Bakalım bu bahsedilenlerden hangileri gerçek olacak. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


GTA 5, Xbox One ve PlayStation 4 için 18 Kasım'da satışta olacak. PC çıkışı ise 27 Ocak 2015'te gerçekleşecek.



O sayfanın bir kısmı...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gta 5'e Fps Oyun Modu ve Dahası Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement