Gto Yönetimi, Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gto Yönetimi, Başkanları Ziyaret Etti

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık ve Meclis Başkanı Yener, belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15.04.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada, 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Fatma Şahin ile yeniden başkan olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret ederek, başarı diledi.

Fatma Şahin'i ziyaretinde konuşan Eyüp Bartık, Şahin'in bakanlık dönemindeki özverili çalışmalarını belediye başkanlığında da göstereceğine inandıklarını belirtti.

Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Bartık, "Bürokrasiye hakim, tecrübeli bir kişi olarak kentimizin hak ettiği hizmeti vereceğinizden şüphemiz yok. Devraldığınız bayrağı daha da yukarılara taşırken, GTO olarak da işbirliğine hazırız" ifadelerini kullandı.

Bartık, Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu'nun da bugüne kadar şehir için yaptıkları başarılı çalışmaları yeni projelerle taçlandıracaklarına inandığını kaydetti.

Ziyarete, Meclis Başkanvekili Settar Konukoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Gaziantep OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gto Yönetimi, Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement