GTSO'dan Borçlara Yeniden Yapılandırma Çağrısı - Son Dakika
Yerel

GTSO'dan Borçlara Yeniden Yapılandırma Çağrısı

GTSO\'dan Borçlara Yeniden Yapılandırma Çağrısı

Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, aidat borcu bulunan oda üyelerine Torba Yasa kapsamında sağlanan yeniden yapılandırma fırsatından yararlanmaları çağrısında bulundu.

21.10.2014 15:34  Güncelleme: 15:44

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, aidat borcu bulunan oda üyelerine Torba Yasa kapsamında sağlanan yeniden yapılandırma fırsatından yararlanmaları çağrısında bulundu.

Çakırmelikoğlu, yaptığı açıklamada, halk arasında Torba Yasa olarak bilinen 6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında gecikmiş aidat borcu bulunan oda üyelerine yönelik ödeme kolaylığı sağlandığını belirtti.

Kasım ayı sonuna kadar başvuran oda üyelerinin borçlarına yapılandırma imkanı sunacaklarını kaydeden Çakırmelikoğlu, "Üyelerimizin Torba Yasa ile sağlanan bu önemli fırsatı kaçırmamasını istiyoruz. Kasım ayı sonuna kadar başvuruda bulunanların aidat borçlarını yeniden yapılandıracağız. İmkanı olan üyelerimiz borçlarını tek seferde ödemesi durumunda yüzde 10 indirim imkanından yararlanabilirler" dedi.

Çakırmelikoğlu, ödenmesi gereken borç tutarının belirtilen süre ve şekilde kısmen veya tamamen ödenmemesi halinde, ödenmemiş alacak asılları ile gecikme zammının ilgili mevzuat hükümlerine göre tahsil edileceği uyarısında bulundu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel GTSO'dan Borçlara Yeniden Yapılandırma Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement