Ibrahimovic'in Menajeri: Guardiola Onu Yüzüstü Bıraktı - Son Dakika
Spor

Ibrahimovic'in Menajeri: Guardiola Onu Yüzüstü Bıraktı

Ibrahimovic\'in Menajeri: Guardiola Onu Yüzüstü Bıraktı

Paris Saint Germian'in yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Pep Guardiola'ya eleştirilerde bulundu.

18.04.2014 20:59  Güncelleme: 22:21

Paris Saint Germian'in yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Pep Guardiola'ya eleştirilerde bulundu.

İsveçli oyuncu, Samuel Eto'o ile takas olarak Inter'den Barcelona'ya gelmesinin ardından bir yılını Katalan kulübünde geçirmişti. Guardiola ile problemler yaşayan Ibrahimovic, sonrasında Milan'a kiralık olarak gönderilmişti.

11 Freunde'ye açıklamalarda bulunan menajer, "Ben değilsem Zlatan'ı Barcelona'ya karşı kim savunacak? Karısı mı? Bütün kulüp onu aşağıladı." şeklinde konuştu.

İspanyol teknik adamı eleştiren Raiola, "Guardiola hiçbir açıklama yapmadan onu yüzüstü bıraktı. Guardiola'ya Zlatan'ın hatasını sorun, cevap veremez. Eğer bir oyuncuya 79 milyon avro ödüyorsanız onu bırakmamalısınız. Benim umurumda değil. Oyuncuma saygı duymayan bir kulübe ben de saygı duymam." sözlerini kullandı.

Son olarak Ibrahimovic'in PSG'ye gelmesinden de bahseden menajer, "PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağına yüzde yüz emin olamazsınız. Biz bu projeyi seçtik çünkü inandık. Buranın ne kadar gelişeceğini önceden görmüştüm." ifadelerini ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ibrahimovic'in Menajeri: Guardiola Onu Yüzüstü Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement