GÜDAT'tan Köklüce Kanyonu Doğa Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

GÜDAT'tan Köklüce Kanyonu Doğa Yürüyüşü

GÜDAT\'tan Köklüce Kanyonu Doğa Yürüyüşü

Gaziantep Üniversitesi öğrenci topluluklarından Gaziantep üniversitesi Dağcılık Topluluğu GÜDAT, 2014-2015 öğretim yılına merhaba dedi.

18.11.2014 10:28  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi öğrenci topluluklarından Gaziantep üniversitesi Dağcılık Topluluğu GÜDAT, 2014-2015 öğretim yılına merhaba dedi.

Her sene tanışma toplantısını klasik toplantılardan farklılaştırıp doğa yürüyüşüne uyarlayarak gerçekleştiren ve bunu da gelenekselleştiren GÜDAT, tanışma toplantısını 80 kişilik yeni üyelerinin katılımıyla Gaziantep - Araban Köklüce Kanyonunda gerçekleştirdi.

Birçok dağcılık eğitim kampına ev sahipliği yapacak olan Araban Köklüce Kanyonu, yeni üyelere tanıtıldı. Keşif yürüyüşleriyle bölgeyi yeni üyelerine tanıtan GÜDAT, çeşitli oyunlarla da doğa yürüyüşüne eğlence kattı.

Bu yıl 'Ruhunu Özgür Bırak' sloganıyla başladıkları yeni dönemde, teorik ve pratik eğitimler vermeye devam eden GÜDAT, yeni üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşünde hiçbir sıkıntı yaşamadan etkinliği tamamladı. Doğayla iç içe keyifli bir gün geçiren öğrenciler şehir hayatının sıkıntılarından biraz olsun kurtuldular ve doğada olmanın tadının farklı bir özgürlük olduğunu keşfetmiş oldular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GÜDAT'tan Köklüce Kanyonu Doğa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement