Güdük Necmi'ye Büyük Vefasızlık - Son Dakika
Magazin

Güdük Necmi'ye Büyük Vefasızlık

Hababam Sınıfı'ndaki 'Güdük Necmi' karakteriyle akıllara kazınan Halit Akçatepe, Türk sinemasının 100. yılında hiçbir etkinliğe davet edilmemesine isyan etti.

14.11.2014 16:34  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün Türk sinemasının 100. yılı. Ancak Hababam Sınıfı'ndaki 'Güdük Necmi' karakteriyle akıllara kazınan Halit Akçatepe, hiçbir etkinliğe davet edilmemesine isyan etti.

USTA OYUNCU HİÇBİR ETKİNLİĞE DAVET EDİLMEDİ

Türk sinemasının duayen isimlerinden Hababam Sınıfı'nın "Güdük Necmisi" halit akçatepe adeta isyan etti. Usta oyuncu, "Sinemanın 100. Yılı kutlanıyor. Ama bizlere kuru bir daveti bile çok gördüler " dedi.

"HALEN BİZİM FİLMLER İZLENME REKORU KIRIYOR"

Halit Akçatepe, "70 Yıldır sinemanın içindeyim." Diyen Akçatepe, "Neden halen bizim filmler izlenme rekorları kırıyor, şimdilerde ise yeni film ve diziler ne yapıyor düşünmek gerek" ifadelerini kullandı.

SAYISIZ FİLMDE OYNADI

Sinemaya adımını 5 yaşında adım atan Akçatepe sayısız filmde rol aldı. Ertem Eğilmez'in unutulmaz serisi Hababam Sınıflarının Güdük Necmisi Halit Akçatepe, 124 filmde oynadı. 4 senaryo ve 1 yönetmenlik ekibinde yer alan ünlü sanatçı sinemanın 100. Yılında unutulmuş olmalarından ötürü çok kırgın.

"BİZLER UNUTULDUK"

Türk sineması 14 Kasım yani bugün 100. Yılını kutlayacak. Ancak sinemanın emektar isimlerinin festivale davet edilmediği öğrenildi. Halit Akçatepe, 100. Yıl festivallerine davet edilmeyişlerini büyük bir ayıp olarak nitelendirdi.

"Ben 5 yaşından bu yana yani toplamda 70 yıldır sinemanın içindeyim. Türk sinemasının 100. Yol etkinliklerinde bizlere bir davet bile gelmedi." Diyen Akçatepe şöyle devam etti: "Ne Altın Portakal ne de Adana koza film festivali bizlere unutanlara şunu hatırlatmak istiyorum. Bizler Kemal Sunal, Tarık Akan, Ferdi Merter Fosforoğlu halkın gönüllerinde taht kurduğumuza inanıyorum. Bizlerde de halkımızın ayrı bir yeri var. Ama kuru bir daveti bile esirgeyenlere çok kırgınım. Sinema festivalleri her yerde kutlanıyor bizler yola Ferdi Merter Fosforoglu beraber başladık 5 yaşından beri beraber büyüdük ama bizler unutulduk."


Güdük Necmi\'ye Büyük Vefasızlık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Güdük Necmi'ye Büyük Vefasızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • akgenç: ne işin var orda emekli olmuşsun git camiye namaz kıl moruklarla takıl halen daha gözün dünyada 14 58 Yanıtla
  • iso1978: Bizler unutmadık Halit abi, kalbimizde yaşıyorsun. 43 2 Yanıtla
  • sinan: efsanesin sen be, bırak bu rezil insanlarla aynı ortama girme sen bizim için en iyi oyuncusun zaten 41 0 Yanıtla
  • fenerli: adam haklı bizim ülkede birileri ölünce değeri anlaşılır zaten yaşarken değil 37 0 Yanıtla
  • karabiber: Gerçekten hababam sınıfı seyretmenize rağmen sıkılmadan tekrar izleniyor başka film varmı ki bu denli izlenen 37 0 Yanıtla
  • YAZIKLAR OLSUN: Halit AKÇATEPE namı diğer Güdük Necmi; sende Halil Erün, Kadir İnanır ve Orhan Gencabay gibi YALAKALIK yapıp AKP'ye KULA KULLUK yapsayıdın, şimdi seni baştacı ederlerdi. Ama sen rahmetli Kemal SUNAL ve Tarık AKAN'ın arkadaşısın sana yakışmaz 28 7 Yanıtla
  • Alperen: Bız gecmısımızı unutur olduk yaZık cok yazık 33 0 Yanıtla
  • rizen: Ölünce acı kayıp, yeşil çamdan çınar devrildi derler ancak ölünce kadir kıymet bilinir. 33 0 Yanıtla
  • Ali: Yapımcılar ödülcüler unutabilir. Biz hiç bir zaman unutamayız. Çünkü hergün beraber yaşıyoruz. 31 1 Yanıtla
  • YORUM: YA NE UNUTULMASI KARDEŞİM SON ZAMANLARDA BİRÇOK FİLMDE OYNADI SANKİ BİR TEK HALİT AKÇATEPE VAR ORAYADA DAVET EDİLMESİN OTURSUN EVİNDE SON ZAMANLARDA RAİTİNGİ OLMAYAN ADAMI ÇAĞIRMAMALARIDA NORMAL BENCE BU YAŞTA HALA PARA KAZANABİLDİĞİNE ŞÜKRETMELİ VE GÜLÜLTÜDEN PATIRTIDAN UZAK DURMALIDIR. 6 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement