Gülben Ergen, Erhan Çelik'i Hayal Kırıklığına Uğrattı - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen, Erhan Çelik'i Hayal Kırıklığına Uğrattı

Gülben Ergen, Erhan Çelik\'i Hayal Kırıklığına Uğrattı

Çıktıkları romantik Venedik tatilinde pazardan meyve bakan Gülben Ergen'e, eşi Erhan Çelik Instagram'dan "Aşk, romantizm ve kereviz sapı" notuyla göndermede bulundu.

25.10.2015 14:19  Güncelleme: 14:38

4 yıllık aradan sonra 6 gün önce yeni albümü 'Kalbimi Koydum'u yayınlayan Gülben Ergen, eşiyle İtalya tatiline çıktı. Çıktıkları romantik tatilde Gülben Ergen'in pazar alışverisi yapmasına eşi Erhan Çelik esprili bir göndermede bulundu.

"AŞK, ROMANTİZM VE KEREVİZ SAPI"

Ergen'in pazarda meyve alırken ki bir fotoğrafını paylaşan Erhan Çelik, "Venedik denince akla ilk gelen gondolla kanal gezisi olur. Biz yine çarşamba pazarında fesleğen, domates turundayız. Aşk, romantizm ve kereviz sapı" yazarak esprili bir şekilde eşini eleştirdi.

"TATİLİ HAK ETTİK" POZU

Yoğun iş döneminden sonra kendine iki gün izin veren Ergen, Venedik'teki bir kafede otururken çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Fotoğrafın altına 'biraz mola', 'sadece biz' ve 'hak ettik' yazarak tatile çıktıklarını duyurdu.

Çelik çifti, Venedik'te gondola binmek yerine toplu taşıma araçlarını tercih etti. Ergen paylaştığı fotoğrafa "Arabasız, trafiksiz, kornasız, yürümesi ve suyu bol bir yaşam Venedik" yazdı. Takipçileri ise bu sırada yeni albümün heyecanı içindeydi. Fotoğrafa "İmza günü yok mu?", "Şarkılar süper olmuş" yorumları yağdı.

"BIRAK İŞİ DİNLEN"

Daha sonra bir köprü üzerinde fotoğraf paylaşan ve altına "Turistiz biz artist değil. Tabii şimdilik. Yarın memlekete dönünce artistik hareketlere devam. Dünyanın iki evrensel dili gülümsemek ve müzik. O zamaaann gülümsüyoruz. Hiç tanımadığımız insanlara ne söylüyoruz? Elbette 'Kalbimi koydum'. Sonra? 'Yıkıl karşımdan'. Sonra? 'Özledim' " diyerek şarkılarını yazan Ergen takipçileri tarafından tatilde de iş düşündüğü için eleştirildi. Takipçiler, tatilde dinlenmesini ve bol bol gezmesini tavsiye ettiler.

Son Dakika Magazin Gülben Ergen, Erhan Çelik'i Hayal Kırıklığına Uğrattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Yağız Murat: Ne kadar iticisiniz ikiniz de 12 2 Yanıtla
  • tc: bunlar bir ara kanal 7 de degilmiydi yaww..biri kanalda evlendirme sunar biri ceviz kırar yurt dışında ne şekilsiniz sizbe..bu halkı kandrmaya dewam edin.......... 10 3 Yanıtla
  • Dikkatliii: Erhan çelik de Ahmet hakan yolunda ilerliyor... huyu benzemez insallahh... 8 4 Yanıtla
  • 06: Nereye giderseniz gidin ama gösteriş yapmayın daha da sevimsizleşiyorsunuz. 9 2 Yanıtla
  • Şafak : Bu haber kimi ilgilendiriyor insanlara faydası olmayan haberleri paylaşmayın lütfen 8 2 Yanıtla
  • bahri: bu siyasal İslamcılar bir sapıttı mı pir sapıtıyorlar arkadaş 6 4 Yanıtla
  • GS: Kadının yaşı adamdan büyükse evlilik yürümüyor kadın kendinden yaşça büyükle yada yaşıtıyla evlenmeli Biter bunların işi Tecrübeyle sabit efendim 6 4 Yanıtla
  • Atam: Erol EVCİ'den aldığın paralar daha bitmedi mi? 8 1 Yanıtla
  • geçmiş: Ampül patladı artık 3 4 Yanıtla
  • .: At kafalılar 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement