Gülben Ergen'in Dövmesinin Sırrı Çözüldü - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen'in Dövmesinin Sırrı Çözüldü

Gülben Ergen\'in Dövmesinin Sırrı Çözüldü

Ünlü sanatçı, sevgilisi Erhan Çelik'le ellerine yaptırdıkları dövmenin anlamını açıkladı: "O dövmenin anlamı Allah birdir, her şey onunla başlar, onunla noktalanır."

08.09.2014 11:24  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in ellerine yaptırdıkları dövmenin anlamı merak konusu olmuştu. Erhan Çelik ile el ele çekilmiş bir fotoğrafını Instagram sayfasına koyan ünlü sanatçı, sevgilisinin doğum gününü:Sen yaşam yolunda güveni birinci, saygıyı ikinci, sevgiyi üçüncü sıraya koyduğunda ben zaten demiştim; İyi ki varsın, iyi ki doğdun diye..." yazarak kutlamıştı.

Ünlü sanatçı ellerine yaptırdıkları dövmenin anlamını Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa ' programında açıkladı. Gülben Ergen, insanın derisinin altına bir şey yazdırmanın çok özel olduğunu belirterek " O dövmenin anlamı Allah birdir, her şey onunla başlar, onunla noktalanır" dedi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülben Ergen'in Dövmesinin Sırrı Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yako2k3: Allah bir de dövme haram? nası olacak şimdi? 31 0 Yanıtla
  • türk: eğer ilerde sıkıntı yaşayıp boşanırlarsa silmesi kolay olsun diye küçük bir dövme yaptırmak mantıklı ;) 27 0 Yanıtla
  • kalderon: ne ilgisi var söylediğinin . . . bu kadar soru sorulursa kendilerini bir şey sanıp saçma cvp veriyorlar. sadece marjinal olma çabası. . . . . 17 1 Yanıtla

Advertisement