Gülben Ergen'in Evliliği Hakkında Dedikodular Bitmiyor - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen'in Evliliği Hakkında Dedikodular Bitmiyor

Ünlü şarkıcı, Erhan Çelik ile ayrı evde yaşadıkları dedikodularına, "Öyle bir şey yok. Biz bir aileyiz ve insanların bunu bilmesi gerekiyor." dedi.

12.11.2014 11:33  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.

"BİZ BİR AİLEYİZ İNSANLARIN BUNU BİLMESİ GEREKİR"

Eski eşi Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka bir adamla aynı evde yaşayamaz' çıkışının ardından Erhan Çelik'in Gülben Ergen'in yan dairesinde kaldığı iddia edilmişti.

Önceki gün bebek'te arkadaşlarıyla kahve içerken görüntülenen Ergen' ayrı ev' iddialarını yalanlayarak " Erhan benim eşim. Yan dairemde de oturmuyor, öyle bir şey yok. Biz bir aileyiz ve insanların bunu bilmesi gerekiyor" dedi.


Gülben Ergen\'in Evliliği Hakkında Dedikodular Bitmiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülben Ergen'in Evliliği Hakkında Dedikodular Bitmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • reis: Acayip bir mide var bu ünlülerde 31 2 Yanıtla
  • evin kaya: ey gidi insanoglu, insan ne karmasik bir takvim yapraginin arkasinda okumustum. insan çakil taşlari ve mucehverlerle doludur nerden yaklasirsan onu gorursun yaziyordu cok hosuma gitmisti.sonralari dusundum bir insan cok iyi yada cok kotu mudur gercekten. pskilojide davraniscilik ekolunden jan watson ve ivan pablovunda iclerinde yer aldigi bir grup genetik sifrenin yani dogustan gelen ozelliklerin degil bireyin kisiliginin gelisiminde cevrenin belirleyici etken oldugunu idda eder ve hatta bana 10 tane cocuk verin size kiralik katil, profesor, uyusturucu muptelasi , basarili basarisiz bireyler olarak verelim der.bakiyorum yorumlara burada , yaptigimiz yorum bizi eleveriyor yani tasavvuf da belirtildigi gibi insan insanin aynasidir aslinda baktiginda gordugun sensin hosuna gitse de gitmesede.bu durumda dusunelim. hepimiz benzer biyoljik surecler yasiyiruz freuda gore psikososyal gelisim surecleri de ayni.bu durumda benzer tuzaklara dusme benzer reaksiyonlar gosterme benzer hatalar yapmaktayiz,yani hic birimiz masum degiliz sarkida soylenen gibi.kiskanliklarimiz, hirslarimiz sahip olmak istediklerimiz, sahip olamadiklarimiza sahip insanlara olan kimi zaman dusmanca acimasizca soylemlerimiz,ha birde teknolojiyle olan hasirnesirligimiz baska kulturlerin istilasina acik hale gelen beynimiz deger yargilarimiz unutulan pek cok guzelliklerimiz. bunlarda biri hosgoru, karsimizdakinin ayibini acigini arastirmama, gormezden gelme yuzune vurmama, biri iyi temennilerde bulunma mutluluk dileme, konumunu umursamama evlenmis mi cocuklari mi var onlar okuyacak izleyecek uzulecek mi nasil bu hale geldigimizi gormeden sorgulamadan nonstop bulununalan grubun genel egilimiyle de ortustumu tavrimiz elestrimiz birbirini fisekleyen fiskleyene gaz veren gaz verene . artik elestri elestri olmaktan ciktigi kim daha cok hakaret eder kim daha cok iftira atar yarisina dondugu herkesin aynada en cirkin en kara yuzlerinin goruldugu bir buhrana doner.kendimize gelsek iyiligi guzelligi sevgiyi hakim kilmak adina baskalarinin unlu olusunu ona hakaret etmek hakkini bize vermedigini bilsek kendimizi onlarin yerine koysak bastridigimiz gizledigimiz belki daha buyuk hatalarimizi inkar etmesek hatirlasak, hirsin nefsin kiskancligin mucehver dolu yanimizi kontrol etmesine izin vermesek ne dersiniz basaramazmiyiz gulben ergen ve esine yavrularina Allah hidayet saglik huzur ve mutluluk versin .insaellah evliligi daim olsun beraber bir yastikta kocasinlar.insaellah ulkemizde ve dunyada birbirini sevenler kavusanlar ve mutlu yasayanlar cogalsin herkese sevgiler 15 6 Yanıtla
    reis: Yazın bukadar uzun olduğuna göre Allah bilir ne çene var sende 6 3 seher: Massallah hiç bitmeyecek sandim hahaha 1 2 bela: bhwnce bu gulbenın yalakası heheh ne lan bu avukat tursan bkadar yazmaz karıyı verırıken dünya izledi şimdi hanım mı oldu eskıye baın onun yapıkları ortada cekıcek 0 0
  • CEVHER: ZATEN BÖYLE BIR DURUMDA SAYET HABER GERCEKSE ERHAN CELIK IN AKLINA MIDESINE..... 9 1 Yanıtla

Advertisement