Güllüoğlu Şubeleşerek Büyüyor - Son Dakika
Ekonomi

Güllüoğlu Şubeleşerek Büyüyor

Güllüoğlu Şubeleşerek Büyüyor

Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Etlik'te yeni şubesini açtı. Etlik şubesi ile yurtiçinde 22 şube sayısına ulaşan Baklavacı Güllüoğlu'nun hedefi, 2015 yılında yurtiçinde 30, yurtdışında ise 15 şubeye ulaşmak.

11.06.2015 15:26  Güncelleme: 15:27

"Yatırımlarla büyüyeceğiz"

Büyüme politikaları hakkında konuşan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, "6 kuşaktır baklavacılık mesleğini sürdürüyoruz. Ata mesleğimizin nesiller boyu sürüp gitmesi en büyük arzumuz. Geleneksel lezzetleri sunmakla birlikte bu tatları ileriye taşımak adına yapılarımızı yeniliyor ve dünya markası olmak için kurumsallaşarak büyüyoruz. Şube sayımızı yurt içinde her yıl istikrarlı bir şekilde artırıyoruz. Yurt dışında ise hem kendi kaynaklarımızla, hem de franchise vererek geleneksel lezzetlerimizi daha geniş coğrafyalara ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

4'üncü şube Etlik'te

Nejat Güllü, "Ankara'da, Çankaya, Ümitköy, Ostim şubelerinden sonra 4'üncü şubemizi Etlik'te hizmete açtık. Etlik'te bulunan 140 metrekare alana sahip şubemizin bahçe bölümünde, misafirlerimiz yaz mevsiminin tadı çıkarabilecek. Kalite ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, günlük olarak hazırladığımız meşhur Güllüoğlu baklavaları başta olmak üzere, tatlılar, kurabiyeler, poğaçalar ve börekler ile alıştıkları Güllüoğlu lezzetine ulaşabilecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Güllüoğlu Şubeleşerek Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement