Gümrük Kaçağı Güneş Gözlükleriyle Yaza Hazırlık Yapan Çete Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gümrük Kaçağı Güneş Gözlükleriyle Yaza Hazırlık Yapan Çete Yakalandı

Gümrük Kaçağı Güneş Gözlükleriyle Yaza Hazırlık Yapan Çete Yakalandı

Fatih Tahtakale'de, Çin'de üretilip kaçak yolla yurda sokulan ünlü markalara ait 7 bin 744 saat ve 18 bin 460 adet güneş gözlüğü ele geçirildi.

17.01.2015 11:08  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Tahtakale'de, Çin'de üretilip kaçak yolla yurda sokulan ünlü markalara ait 7 bin 744 saat ve 18 bin 460 adet güneş gözlüğü ele geçirildi. Operasyonda, 3 kişi olayla ilgili gözaltına alındı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çin'de üretilerek yurda kaçak yolla getirilen ünlü markalara ait saat ve güneş gözlüklerini piyasa değerinin altında satmaya çalışan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Kaçak ürünlerin Ağrı Doğubayazıt'tan kargo yolu ile gönderilerek Tahtakale'de bir depodan dağıtımı yapılacağı bilgisini alan polis harekete geçti. Kaçakçılara yönelik operasyonda, gelen ürünleri teslim almak için kargo firmasına gelen M.B. (47) isimli şüpheli ve kargo gönderilerinin teslim adresi olan Tahtakale'deki işyerine yapılan baskında M.Ç. (41) ve İ.A. (29) isimli iki şahıs gözaltına aldı. Operasyonda, 7 bin 744 saat ve 18 bin 460 güneş gözlüğü ele geçirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümrük Kaçağı Güneş Gözlükleriyle Yaza Hazırlık Yapan Çete Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement